saya xleh nk jln2…

mmm…pepagi lg aku masuk keja,punch then trus g balai polis,nk bayar saman, sampai2 tgk xla ramai sgt org,so dalam pale otak aku ni,”xla lame sgt aku beratur” skali ade brother tu ckp, “amek nombo dik”,ok la…aku pon g amek nombor,tp aku tgk makin lame,makin ramai beratur, aku pon ikut same beratur, aku tgk kat kaunter tu,lpas sorg selesai,org yg beratur pastu lak berurusan… damn, ape kejadah nombo ni?kesian kat sorg akak tu,dia antara org terawal tggu,last2 die beratur jauh kat blkg aku…

pastu msk blk keje,smbl wat keje utama,aku nk siapkn kerja yg tertangguh slame berminggu2, edit gamba membe aku kawen.. huh…lame btul tertangguh nih… memula tertangguh sbb laptop rosak, pastu tertangguh sbb projek pertandingan robot lak, ni sambil wat ni,aku record ape yg aku wat kat screen nih…nnt leh dijadikan tutorial utk yg baru nk blaja photoshop. aku xla pandai sgt,tp utk ajar org yg baru nk kenal photoshop leh la…

Hasil carian :

(Visited 31 times, 5,351,169)

29 thoughts on “saya xleh nk jln2…

    • haha…polis yg ade kat situ tu memula xleh nk watpe… da lbh stgh jam aku bratur,br la ade polis yg garang ckit,tu pn bkn die wat sesuatu psl nombo,juz soh org ramai beratur betul2…(cam cikgu disiplin gak ar…hahaha…)

    • hahahaha…xleh nk jalan cam sll, singgah jengah kejap2 je,tgglkn jejak,g tmpt laen lak…huhu…

    • mohamadazhan,td ms byr,brother dpan tu ade 3 saman ekor,sume dpt diskaun… untung siot… saman ntah thn bile pn die dpt diskaun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge