Saya sayang mak n ayah saya…

10/6/2010
20:42

Masa aku taip blog ni aku terigt kat 2 insan yg paling aku sayang sbb diorg je dlm dunia ni yg aku caye btl2 syg kat aku…masa aku ssh diorg support aku supaya aku tak jatuh. Masa aku senang diorg tak ambik kesempatan. Diorg yg btul2 memahami aku.TAPI AKU KECEWA!!!!

Nape aku kecewa?sbb andai kata aku dipanjangkan umo sampai 100tahun,even 1000 tahun skali pon lom tentu aku mampu balas kasih syg,jasa,ilmu dan segala apa yg diorg pnh bg aku.

Kdg2 bile aku dgr citer org laen psl mak ayah diorg,aku bangga aku ada mak n ayah cam Puan Aminah n Encik Shabudin, wlaupon aku ni takde la baek mana, tp atas didikan n kasih syg diorg,aku tak hanyut smp merosakkan masa dpan aku. Aku xtau nk ckp camne,tp mak…kasih syg mak wat org kuat utk teruskan idup lpas diuji ngan mcm2 perkara n wat org berfikir byk perkara. Ayah…didikan ayah wat org jd tabah,tak takut utk survive dinegeri org sendirian,wat org tau yg mana baek n yg mana buruk.

MAK N AYAH…KORG ADALAH IDOLA ORG…

TERIMA KASIH.

(Visited 42 times, 5,369,024)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge