saya nk autoping!!!

Ok, sempena penjenamaan semula blog ni/ tuka domain ni, aku bukak lagi offer untuk korg daftarkan blog korg untuk di autopingkan ke fanpage blog ni. kalau korg tak faham camne, korg boleh pegi page blog ni, dan korang boleh tengok, banyak entri2 dari blog2 lain yang diautopingkan kat situ, bermakna, setiap kali diorg update blog diorg atau tambah entri baru kat blog diorg, secara automatiknye, entri tu akan terpapar kat page blog ni.

syarat2 nk join benda ni segmen ni:

follow blog ni (tak wajib)

follow twitter aku – twitter.com/alongxp (wajib kalau korg ada twitter, kalau takde tu,adekan la,sbg blogger,satu kelebihan bile ada twitter)

like fan page blog ni(wajib)

letakkan blog ni dalam bloglist korang(wajib)

buat satu entri bertajuk “saya nak alongxp autoping blog saya “. apa yang wajib ade dlm entri tu:

gambo kat atas tu.(ambik dari fan page blog ni)

perkataan ” alongxp ” dan linkkan ke blog ni.

perkataan ” autoping “,

perkataan” fanpage blog alongxp.com” dan linkkan ke fan page blog ni

tag tidak kurang dari 3 org blogger(nak tag 300 org pon xpe) yang followernye kurang dari 500. yg lebih 500 tak yah tag.

thats all, kalau korg nak letak header, boleh amek gamba kat atas tu dari fan page blog ni.

offer ditutup apabila tarikh menjadi 6 jun 2011, penyertaan bermula 6 jun 2011 dan seterusnya tak akan dikira

(Visited 49 times, 5,376,616)

22 thoughts on “saya nk autoping!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge