sarapan hari ni…

goreng nugget daging...

Assalamualaikum,salam sejahtera dan salam 1Malaysia… ape projek ari cuti nih? aku dok umah je…hehehe…gamba ni gamba aku tengah goreng nugget daging cam Ramly yg dibeli kat tesco… Agak western ar breakfast aku hari nih… Scramble egg,cocktail,nugget daging bubuh mayonise n sos cili…jam skrg kul 1055 aku siap wat bnd2 ni dlm kul 1000 td,pas siap masak,mkn dulu, Millionaire City dulu,membuang dulu,br blogging… aku bgn kul 0845 td… lambat ke aku bgn?mmm… ni sbb pkai detox foot patch ar ni…nk kena tdo 6-8 jam pny psl…tdo mlm td lbh krg 0145(tu waktu last aku tgk jam)guling2,xtau pkl bape lelap…

haaa…kembali pd tajuk post,psl sarapan…ni ade lg gamba step2 nk menyiakan sarapan…

telur utk scramble(tul ke eja nih?) egg...(trima kasih kpd puan aminah & encik shabudin atas tajaan inggan mangkuk hehehe)

masukkan telur td ke dalam kuali yg telah dipanaskan dengan sedikit minyak,da masuk,trus kacau ngan bersungguh2…

kacau ngan kelajuan 20km/j sampai die jd camni...(p/s:aku pnh fail wat bnd ni hahahaha)

goreng sosej cocktail lak...

da siap goreng td,potong nugget n sosej td ikut suke...

himpun sume bnd td dlm pinggan,bubuh mayonis n sos cili,gaul n makan la ngan roti... uuuuiii...layan...

selamat…

{prtm}

(Visited 41 times, 5,377,025)

6 thoughts on “sarapan hari ni…

  1. wow.. sedapnya long masak.. bak sikit..!! ingat tak kite penah makan kt hostel smktd. hehek.. kenangan2..

    • tu la psl din,bgn2 trigt ms tu,kebetulan bnd ade… wat ar…tp mkn sorg2 xselera ms mkn ngan ko dulu…waaa…tacink…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge