Samsung mengumumkan upgrade terbaru pada Model A series

Samsung mengumumkan upgrade terbaru pada Model A series

Baru yang tak berapa baru, tapi tak basi lagi… Samsung mengumumkan upgrade terbaru pada Model A seriesnya. Opkos la telefon samsung A series, takkan basikal pulak kan?

samsung melancarakan upgrade terbaru samsung a series

Secara lebih tepatnya adalah Samsung Galaxy A5 dan A7 dengan kamera depan 16MP dan kamera belakang dengan lens berapature f1.9.

Kalau korang tak tahu apa fungsi apature 1.9 tu meh abang terangkan sikit… sikit je… nak tahu lebih kena belajar pasal fotografi (siap buat income)

fungsi lens dengan apature 1.9 tu akan menangkap gambar dengan lebih cerah walaupun dalam persekitaran yang kurang cahaya dan snap dengan lebih cepat. kalau korang belajar fotografi, senang faham benda ni.

Lepas tu, dengan upgrade terbaru pada Model A series ni pulak, button kamera tu boleh di alih-alih ikut sedap tekak korang.

Part yang ni yang abang suka,upgrade terbaru Model A series ni kalis air dan kalis habuk.

upgrade terbaru samsung a model kalis air dan habuk

Sesuai dengan zaman sekarang ni, upgrade terbaru ni ni ada aplikasi samsungPay.

upgrade terbaru ada NFC

so korang takde la rasa jakun sangat bila tengok cerita korea tu diorang pakai telefon je bayar kan?

Harga? hehe… agak murah la…

Nak tahu harga dah maklumat yang lebih detail lagi, klik kat sini

(Visited 62 times, 5,310,425)

5 thoughts on “Samsung mengumumkan upgrade terbaru pada Model A series

  1. dari dulu sy guna samsung mmg minat samsung ni
    namun skrg dah aim iphone walo belum ada budget lagi skrg..inshAllah tahun depan ada rezeki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge