Review – adah, follower yang ke 1111.

Ok, cam yang dinyatakan sebelum ni, aku akan review blog follower yang ke 1111, tapi oleh kerana kesibukan kemelampauan, dan bile da terlalu sibuk, mood aku pon jadi tak stabil, bile tak stabil, aku takleh nk update blog aku ngan penulisan yang baik, so aku hold dulu, 2 minggu gak la aku hold,tapi sempat gak la aku print screen follower tu n follower blog adah tu,sebab aku kena  siapkn kerja dulu, dan skrg baru ok ckit, bukan la xde keje, ada, sampai bulan 8 nanti aku akan busy, tapi tu lebih kepada hal2 peribadi. Pandai2 la nk handle kan?

ok, follower ke 1111 aku adalah adah. ni printscreen blog die.

(klik gamba untuk ke blog die)

masa aku print gamba die ni, follower die dah 1020. masa aku print screen gamba follower die 2 mggu lpas, follower die ade 1010, huhu, lawa nombo tu, harap2 cepat la jadi 2020.

Die ni pon spesis2 cam aku gak kot, jenis takde header, tapi aku ada gam yang MACAM header, die langsung takde, xpe, header tak membantu untuk menambahkan jumlah pelawat blog anda. yang penting entri. background dan elemen2 dlm blog. dan antara yang penting, loading speed, kalau blog ringan, org tak menyampah nak masuk, kalau berat, lambat, jenuh nak menunggu, butto pangkah la button feveret reader. so far aku rasa blog die ni loading laju gak. kirenye tak de masalah.

Blog die berbentuk personal, cerita pasal diri die, apa yang die buat, apa yang die fikir, apa yang die rasa, ada jugak entri berbentuk contest, GA alah, senang cerita cam blog aku ni jugak la..

To be honest, aku suke baca blog die nih, cara penyampaian yang sedap untuk dibaca. tak membosankan walalupun blog die berbentuk peribadi.

Jom jengah blog adah!!

(Visited 31 times, 5,376,783)

8 thoughts on “Review – adah, follower yang ke 1111.

  1. no follower IM pun cantik juga – 212. walaupun ditinggalkan jaug beribu follower, IM tetap berbangga dengan pencapaian IM ini kerana mengatasi follower rakanblog IM – Warna Nostalgia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge