Rekabentuk senjata yang comel dan pelik part 2

ni lagi best, complete ngan pistol skali, kalah pedang pistol dalam game final fantasy tu

pistol automatik pertama dengan 2 peluru ke ni? macam playar pon ada hahaha

nah.. hamek kau… 4 peluru skali

fuiyyooo… smart siot…

nak kategorikan senapang ke pistol?huhu

ni cincin bukan sebarang cincin tau.. team james bond pon xmampu buat ni…

pistol/senapang+kayu utk dijadikan tongkat/ketuk orang, dan boleh digunakan utk menggaru belakang hahaha

dah macam alat fogging yg kementerian kesihatan selalu guna tu je

ok, jom kita ke blog khairi narfan  dan like page fb alongxp.com ok?

Hasil carian :

(Visited 586 times, 5,351,032)

5 thoughts on “Rekabentuk senjata yang comel dan pelik part 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge