Loading...

Rekabentuk senjata yang comel dan pelik part 2

ni lagi best, complete ngan pistol skali, kalah pedang pistol dalam game final fantasy tu
pistol automatik pertama dengan 2 peluru ke ni? macam playar pon ada hahaha
nah.. hamek kau… 4 peluru skali
fuiyyooo… smart siot…
nak kategorikan senapang ke pistol?huhu

ni cincin bukan sebarang cincin tau.. team james bond pon xmampu buat ni…

pistol/senapang+kayu utk dijadikan tongkat/ketuk orang, dan boleh digunakan utk menggaru belakang hahaha
dah macam alat fogging yg kementerian kesihatan selalu guna tu je

ok, jom kita ke blog khairi narfan  dan like page fb alongxp.com ok?

Hasil carian :

5 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge