Ramai orang tak suka la bila ko tipu…

huh… ape cer ni kan? tetibe menipu lak nih.. tetibe along buat entri yang berbau emosi terganggu ni ape ke pulak kan? ni pasal entri pagi tadi…

entri tentang sorg blogger yang menipu kaut keuntungan dari churpchurp dari binatangsehingga jam 9 pagi td(3 jam stgh lepas publish), sebanyak 46 org like + sorg yg share di google plus, menunjukkan 47 org tak setuju dengan tindakan menipu ni… along harap korg boleh sebarkan lagi entri tu dengan like atau share di fb atau google plus dan tweet. Tunjukkan tanda yang korang tak menyokong tindakan blogger yg mengaut keuntungan dari binatang2 kat atas tu. pegi ke entri apa korang rasa bila ditipu ni dan share kan… terima kasih…

(Visited 275 times, 5,372,015)

One thought on “Ramai orang tak suka la bila ko tipu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge