projek hari ni : setup a new pc

ni dia projek aku hari ni, assemble(betul ke aku eja ni?) satu pc baru

dulu masa keje kat kedai komputer, tu la keje aku 2-3 hari sekali, kadang2 tiap-tiap hari,kadang2 3 ke 4 pc sehari. sampaikan dalam masa 15 minit ke 30 minit aku dah siap setup , tinggal nak masuk OS je… skarang ni? sejam lebih baru siap, benda setahun sekali ke 2 kali baru buat, camne tak lame? tambah-tambah cam sekarang ni ha.. aku tengah malas. ntah boleh siap ke tak hari ni agaknye.. hahaha

spec pc yang aku nak buat ni :

processor intel dual core

ram 2 gb

mobo msi

hdd 500gb

dvd writer

lcd 19 inci

nota kaki : kalau 4 tahun lepas, spec camni dah kira high end user usage, skang ni, low end user pn pakai yang ni, high end pakai ape? haiyya

 jom kita ke blog alin, azham, pharmalif dan like page fb alongxp.com ok?

(Visited 85 times, 5,376,496)

17 thoughts on “projek hari ni : setup a new pc

  1. Pingback: projek hari ni : setup a new pc | Komuniti Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge