PINKY MOMMA..daku memang pelik skit!

seperti biasa,aku kan suke join segmen2 ngan GA camni…so tanpa dipelawa dan tanpa rase malunye aku join gak, alang2 aku da blogwalk kat sana semalam… saje join last2 minit…hehehe…kalau nk join,klik banner tu

1. letakkan banner di bawah..(da ada…tuuuuuuu..)


2. tajuk : PINKY MOMMA..daku memang pelik skit!(ada dah…)
3. ceritakan SATU perangai pelik korang..yg paling lawak lg bagus..(siap)

aku suke kaler pink…(pelik x?)ade lagi yg lagi pelik,banyak lagi bnd yg pelik, sampai dah lali ngan ayat “ko ni pelik la”…tapi da segmen owner soh citer 1 je…
4. contoh: aku memang pelik skit sebab aku suka gentel bantal busuk x kira tempat bla bla bla..

sbnrnye aku suke kaler merah, tapi at the same time, aku suke kaler pink,tapi xleh nak pkai bj pink 1nye sbb nk cari bj kaler pink untuk lelaki sangat la susah, 2) aku ni agak gelap,so kaler pink xsesuai untuk dipadankan ngan aku
5. segmen tamat ari ahad jam 8 malam..(ok, sempat lagi kot)
6. blog anda akan di review!(janji ye…ye…)

dan itu jer..
selamat memelikkan diri ^__^

Hasil carian :

(Visited 38 times, 5,351,032)

45 thoughts on “PINKY MOMMA..daku memang pelik skit!

  1. ha3. beraninya dia mengaku minat pink. ala.. x kisah lah lelaki minat kaler ape pun… miss tgk, skrg mmg ramai lelaki y mnat pink.. hehe =)

  2. hahaha…pinky & the brain aku minat la bro..pink pun kekadang…pernah kaco ngan nyah sbb pki baju pink…hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge