PINKY MOMMA..daku memang pelik skit!

seperti biasa,aku kan suke join segmen2 ngan GA camni…so tanpa dipelawa dan tanpa rase malunye aku join gak, alang2 aku da blogwalk kat sana semalam… saje join last2 minit…hehehe…kalau nk join,klik banner tu

1. letakkan banner di bawah..(da ada…tuuuuuuu..)


2. tajuk : PINKY MOMMA..daku memang pelik skit!(ada dah…)
3. ceritakan SATU perangai pelik korang..yg paling lawak lg bagus..(siap)

aku suke kaler pink…(pelik x?)ade lagi yg lagi pelik,banyak lagi bnd yg pelik, sampai dah lali ngan ayat “ko ni pelik la”…tapi da segmen owner soh citer 1 je…
4. contoh: aku memang pelik skit sebab aku suka gentel bantal busuk x kira tempat bla bla bla..

sbnrnye aku suke kaler merah, tapi at the same time, aku suke kaler pink,tapi xleh nak pkai bj pink 1nye sbb nk cari bj kaler pink untuk lelaki sangat la susah, 2) aku ni agak gelap,so kaler pink xsesuai untuk dipadankan ngan aku
5. segmen tamat ari ahad jam 8 malam..(ok, sempat lagi kot)
6. blog anda akan di review!(janji ye…ye…)

dan itu jer..
selamat memelikkan diri ^__^

Hasil carian :

45 thoughts on “PINKY MOMMA..daku memang pelik skit!

  1. ha3. beraninya dia mengaku minat pink. ala.. x kisah lah lelaki minat kaler ape pun… miss tgk, skrg mmg ramai lelaki y mnat pink.. hehe =)

    1. @pinky momma, hahahaha… tersipu2 malu saye dibuatnye…trima kasih byk2 sbb promote saye… fofuler lagi pasnih…hahahaha…kamu org kedua yg promote saye sbb saye suke kale pink… tp pelik sgt2 ke lelaki suke pink?pink tu kan jambu…huhu…

  2. hahaha…pinky & the brain aku minat la bro..pink pun kekadang…pernah kaco ngan nyah sbb pki baju pink…hihihi

        1. @sunah suka sakura, ye saye suke… tapi kan(da mcm pompuan lak ade kan)saye laaaaaaaaaaagi suke pink yg xberapa striking,tp xgelap sgt,maksudnye cerah ckit…ckit je dr blog awk… tp blog awk tu pon sy da suke da…hahahaha(terngaku plak)

            1. @alongxp, alahhh…sini leh komen sampai tujuh je eks? hahaha~ banyaklah skandal…

              uiks, panjang lebar komen dia..hahaha~ ok lah tu jenis yang jaga imej..keh keh keh..tak kisah pun pelajaran tu tinggi ke ape, tu kan kajian diorang..dari majoriti, dari minoriti mungkin ade yang bese2 je…:)

              teruskan dengan pink! hahaha~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge