Ping blog kat sini pon boleh jugak…

korang dah baca entri ping blog korang kat sini? yang saya pernah post sebelum ni? kalau belum, sila baca ok? sekarang saya nak share tempat saya selalu ping entri2… kali ni kat facebook…

  1. Sahabat Lulu Caldina
  2. BLOGGER AREA(Ini tempat K.I.T.A semua yang punya)
  3. BloGGeR BaWaH TaNaH
  4. Blogger johor
  5. BLOGGER MALAYA. Aummm !!!
  6. Blogger maniac
  7. Blogger Members
  8. Blogger Ping
  9. Blogger terhebad ~!
  10. Blog Tinta Penaku Ping Site [OFFICIAL]
  11. Blogwalking Widget
  12. CUTE and TOP blogger
  13. Dapur Tanpa Sempadan – Mat Gebu
  14. Diari Sahabat Blogger
  15. Dunia Blogger
  16. Ex-Tream Blogger
  17. Facebook Bloggerz Community of Malaysia (FBCM)
  18. Family Blogger
  19. Geng Blogger Bersatu
  20. illustrasi blogger malaysia
  21. Iluvblog.com
  22. Johor Blogger
  23. Jom Borak Kosong
  24. Kaki Blogger : We wrote. We Share.
  25. KAMI BLOGGER PILIHAN MALAYA
  26. Kami Budak Blogger
  27. Kami Si Blogger (Official) KSB
  28. Kami suka Blogger
  29. Kawan Blogger
  30. Komuniti 1 blogger 1 ummah
  31. KOMUNITI GILA BLOG
  32. KONGSI LINK BELOG
  33. Life with Sandra…..
  34. MALAYSIAN BLOGGER UNITE
  35. My Team Blogger
  36. Ping Ping Ping
  37. SAHABAD IEYSA ALIFAH
  38. Sahabat Blogger
  39. Santai Blogger
  40. Selipar Putus!!
  41. sAya se0rang bLoggEr
  42. SEMBANG BLOGGER
  43. Sembang Blog LM
  44. UBM official Ping Group.
  45. Suka hati je buat blog!
  46. Blog
  47. KAMI BLOGGER!
  48. Komuniti Blogger
  49. Komuniti blogger ohbelog.com
  50. Saya blogger timur
  51. Kelab Blogger
  52. Terengganu Bloggers
  53. Syoknyerblogging Club
  54. Sahabat Blogger Kedah
  55. Pembina Blog Malaysia
  56. MYblog
  57. Meh ping! blog sini
  58. Kelab Wacana BloggerHolic
  59. KOMUNITI BLOGGER SELATAN
  60. Kami Blogger Malaysia
  61. Kami Blogger Johor
  62. Kaki Bloger
  63. JOM PING BLOG
  64. JOM BLOGWALKING..!!
  65. Group Blogger Tahun Baru!
  66. Hotspot Blogger
  67. GENG SMART BLOGGER!
  68. GeNG BlogSpot
  69. Geng Bloggists
  70. Gabungan Blogger Baru Semenanjung
  71. CREW BLOGGER MALAYSIA
  72. Gerila Penulisan Kreatif
  73. GENG BLOGGER PAHANG
  74. Y BLOG
  75. Dunia Blogger
  76. Blogging itu Seni
  77. Blogger Selangor
  78. Blogger Sana Sini
  79. Bloggerzzzz!
  80. Time4Blog
  81. Blogger MALAYA
  82. KB Blogger
  83. Cool & Steady Blog
  84. Blogger 1 malaysia [Official]
  85. Blogger 1 Malaysia
  86. Awesome Blogger
  87. 1Blogger
  88. Cerita Blogger Malaysia
  89. Blogger link (Promosikan Blog Anda Disini!)
  90. Blogger Kongsi Sesuatu
  91. Blogger Kelantan
  92. Blogger Informasi©
  93. Jom Blogging

cukup tak? ni yang saya selalu ping,ada banyak lagi sebenarnya… tp along tak larat nk join… 45 ni pun kadang-kadang tak sempat nak ping… ok klik like page alongxp.com ni pastu kite reramai g serbu blog dinaz, irwan dan normi

UPDATE : Tambah lagi 61 link group untuk ping blog

nota kaki : masukkan e-mail address anda disini (REGISTER), dan pelbagai cerita baru yang menarik dan tips2 akan dihantar kepada anda

Hasil carian :

(Visited 91 times, 5,372,292)

9 thoughts on “Ping blog kat sini pon boleh jugak…

  1. Pingback: Apa korang rasa bile kena tipu? : Alongxp.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge