photobucket tuka theme??

waaaa… photo bucket da tuka theme… kaler merah… peberet kaler haku…huhu….

aku sll gune photobucket utk upload gmba utk diletakkan kat mane2, atau gune imageshake sbb image shake ade uploader…tp pas format laptop nih, xinstall lg imageshake uploader, so upload gune photobucket je ar… kenapa aku gune photobucket @ uploader? sbb blog aku ni berdiri atas hosting n domain yg aku beli… ade limit space, bandwith dan sebagainye… so, gune tempat laen tu AKU RASE… leh jimat bnd2 tu sume… hehehehe…

sebut psl bandwith ni, tringat psl streaming kat web, dulu aku pnh tanya kat membe aku, camne nk masukkan koding streaming lagu kat main page yg gune joomla… die xjwb soalan aku, trus die kate tu leh menaikkan cpu usage, so xyah wat… hehehehe…tp byk blogger wat streaming gune web link dr web laen kan? tu xde hal kot, lgpn kbykn blogger gune blogger.com atau wordpress.com kan? so peduli ape sume tu? laggar je… hahaha…

tp aku xnk ar psg lagu2 kat blog aku nih,sbb membe aku pnh ckp,bile die bukak blog aku je trus die off volume pc die, hahaha…

dulu aku ade ar psg lagu muse… cant take my eye amende ntah…

masa tu…ade l sbbnye nape aku mskn lagu tu kat blog aku nih…tp hasilnye xmemberansangkan…

mmmm…. chow la…

Hasil carian :

(Visited 23 times, 5,375,018)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge