Pengikut dah menjadi 1600

tuuuuu dia.. follower ke 1600 alongxp…

so sekarang ni kita pegi jengah pulak blog dia

AWAS : BLOG INI MENGANDUNGI BACKGROUND MUSIC

Jangan kata alongxp tak bgtau siap2 lak ye… kang ada plak yg melompat sampai jatuh kerusi tiba2 ada muzik lak kan? jom..

lepas tu kita g pulak jengah blog shazmiey, ida dan dinaz… last skali, like page Alongxp.com di facebook

alongxp

Seorang juruteknik komputer, seorang jurufoto, seorang ham operator yang memegang callsign 9W2AXP, seorang suami, dan seorang bapa

You may also Like

Hari Raya in Malaysia

Hari Raya in Malaysia

June 29, 2018
Bongkar potensi diri part 1

Bongkar potensi diri part 1

September 25, 2017
Download cerita baru

Download cerita baru

August 27, 2016

4 Comments

  1. miszydian

    25th Jun 2012 - 10:49 am

    ohh yeahh..
    baru sekarang mampu nak follow blog nie
    setelah sekian lamanya..
    🙂

    • Alongxp

      26th Jun 2012 - 6:51 pm

      Kalau pakai wordpress,pakai hosting, mesti blog tak kena remove…

  2. kakyong

    28th Nov 2011 - 12:54 am

    widget followers akan dimansuhkan tak lama lagi..
    bakal diganti dgn google+1.. so dah ade ke google+1.. 😉

    • Alongxp

      28th Nov 2011 - 2:22 pm

      @kakyong, haruslah ada… kan kat bawah entri kan ada kotak author post, kat situ ada google plus saya

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Archives

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Join 3,729 other subscribers

×