penangan cincin keliling bulan

cam biasa, 1st time login dashboard blog, site stats yang akan aku check dulu… mmm… smp pukul 10.30 ni baru ada 70 lebih je visitor… tapi apa yang menarik, bile aku tengok ni…

tu nampak tak link ke virtualfriends tuh? so aku pon klik la ke link tu untuk tengok apa yang diaorang ceritakan kat sana.

wah… ada org rekomen blog aku untuk tengok penerangan pasal cincin keliling bulan tu. tak sia-sia aku dok translate dari bahasa inggeris ke bahasa melayu(walaupun agak tunggang langgang). tapi ari ni aku tengok,memang ramai yang buat entri pasal benda ni. yang tahan,siap ade kata bala-bala yang akan menimpa bila fenomena camni jadi…

gamba bulan yang aku shoot tu tahun lepas, alhamdulillah, tak ada pon benda-benda yang disenaraikan tu jadi… kalau Allah nak turunkan benda-benda camtu, tak kira masa bila-bila pon, patutnye kalau jadi fenomena-fenomena pelik camni, buat lah solat sunat ke ape ke.

(Visited 48 times, 5,372,181)

8 thoughts on “penangan cincin keliling bulan

  1. alaa ruginye…dalam area jam berapa moon ring ni berlaku?? sbb smlm lepak kat kedai smpi jam 10lebih…xpndg plak ke atas..rugi2…dh la xpasan smlm date cntk je 091011..huhu,,

  2. Pingback: penangan cincin keliling bulan | Komuniti Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge