Loading...

PENAFIAN

Admin tidak akan bertanggunjawab keatas kerosakan atau kehilangan yang dialami semasa melayari laman ini.

Sebarang gambar yang mempunyai watermark alongxp.com, kakicandid.com atau subdomainnya adalah hak milik alongxp.com, anda dibenarkan menggunakan gambar-gambar tersebut tetapi segala maklumat yang dihasilkan oleh orang lain melalui gambar tersebut tiada kena mengena dengan alongxp.com dan alongxp.com tidak akan bertanggunjawab atas maklumat tersebut. Pihak alongxp.com tidak bertanggungjawab keatas isi kandungan dari laman ini yang diambil dan diterbitkan semula oleh mana-mana pihak kecuali atas keizinan dan persetujuan yang jelas akan kegunaan isi kandungan yang akan diterbitkan

Isi kandungan didalam laman ini sekadar perkongsian, rujukan dan nasihat, dan tiada unsur hasutan.

Laman web ini mengandungi pautan ke laman web internet lain yang dimiliki oleh pihak ketiga. Pihak kami tidak bertanggungjawab ke atas kandungan laman web yang dipaut atau sebarang pautan di dalam laman tersebut.

Di dalam laman web ini juga terdapat iklan daripada pihak ketiga yang mempunyai pautan ke laman web masing-masing. Anda perlu merujuk ke laman-laman tersebut untuk maklumat lanjut mengenai pengiklan dan produk serta/atau perkhidmatan yang diberikan.

Pada sesetengah keadaan, iklan-iklan tersebut mungkin mempunyai tawaran yang anda boleh terima dengan memaut ke laman pengiklan dan mengikut arahan yang diberikan.  Tawaran tersebut tidak dibuat oleh pihak alongxp.com kecuali dinyatakan dan pengiklan bertanggungjawab sepenuhnya ke atas tawaran yang dibuat dan penghantaran sebarang barang atau perkhidmatan yang anda beli daripada laman web pihak ketiga.Pihak alongxp.com tidak bertanggungjawab atas kerosakan dan kerugian yang dialami atau menimpa pengguna atau pelawat yang melawat ke laman web atau berurusan dengan pihak pengiklan.

alongxp.com tidak akan bertanggungjawab untuk arahan yang dibuat secara langsung oleh pengguna kepada pengiklan ke atas respons sebarang iklan yang disiarkan dalam laman web.

Pihak alongxp.com tidak bertanggunjawab atas segala komen yang dihantar dan disediakan. Segala komen adalah tanggungjawab penghantar komen.

 

Hasil carian :

4 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *