pelik… segmen ape nih? pelik..pelik

memang pelik,aku tak faham sbnarnye…serius, tapi xpelah…aku join jelah segmen yang si azrijohan nih anjurkan. aku tak faham nak buat ape sebenarnye,tapi die soh korg keep on smiling, xpe,jgn risau, xbaunye mulut tu kalau setakat senyum je, lagipon bau mulut org yg berpuasa tu lebih harum dpd kasturi disisi Allah s.w.t. senyum je cam si azrijohan nih…

kalau berkenan nak join, klik kat gamba kelip2 cam lampu kelip2 raye tuh… ok? korg nmpk x ape yg perlu buat utk segmen nih? cam xde benda nak kena buat je kan? hahaha… tu la cakap, segmen ape nih?

Hasil carian :

(Visited 56 times, 5,350,918)

10 thoughts on “pelik… segmen ape nih? pelik..pelik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge