pagi yang gelap,kini sudah cerah

Assalamualaikum n selamat sejahtera sume…hari ni aku hepi gile,gile pon x hepi cam aku… aku hantar sms kali ke 3 kat no hp ex-wife aku,mintak ukuran baju anak2 aku sbb mak aku nak wat baju melayu utk anak2 aku…bile asik tak balas je,aku anta kat satu lg no. lpas mandi,no tu tpon aku, so cam biasa ar, ade gak ar argue2 ckit,pastu aku dgr cam suara anak bongsu aku, aku tanya la ngan ex-wife aku,”adik ke tu?” die kate ye…at the same time,aku dgr si abg tanya ngan ex-wife aku, “sape ibu?”,ex-wife aku ckpla..”ayah”…pastu aku dgr suara anak aku sebut ayah,masa tu cam nak nangis je aku rasa, aku trus mintak ex-wife aku bg fon anak bongsu aku tu, tp budak kecik tu diam je, sesekali je aku dengar die bebunyi huuuu…haaa…hmmm…,hahahaha…tu pon da cukup,pastu aku dgr si abang yg sblm ni tak nak ckp ngan aku,tetiba nak ckp ngan aku, tak kisahla ape yg die ckp,at least aku dpt dgr die ckp direct kat aku… pastu aku dgr suara si adik berebut tpon ngan si abg,hahaha…da besar da anak2 aku nih…. ntah bile la aku dpt jumpe diorg… sedih tp hepi, alhamdulillah, ada gak doa aku yg dimakbulkan Allah… mungkin ada diantara korg yg same2 doakan untuk aku, aku berterima kasih sgt2…

k…masa untuk kerja…kerjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…

(Visited 52 times, 5,351,032)

One thought on “pagi yang gelap,kini sudah cerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge