Osama bin Laden dah mati??

Adeh…kecoh tul kate mamat tu da mati… ape yang diorg nak sibukkan ngan Osama tu mati? bile aku search kat images.google.com, gamba2 ni je yang aku jumpe…

bile diperhatikan pada tone kulit tu leh agak tu photoshop… dan dengan ketangkasan sorg sahabat blogger(syuxer), die jumpe gamba ni…

nampak kan? hebat tak hebatnya photoshop? tak tau la betul ke tak psl osama ni mati,tapi aku pernah baca beberapa aritikel sebelum ni yang osama ni adalah watak ciptaan amerika dan korg leh klik kat sini untuk baca artikel yang blogger laen tulis psl osama. Tak tau la betul ke tak,tapi tak mustahil benda ni dicipta untuk menutup kebenaran pasal 11 september, benda dah terang lagi bersuluh yang 11 september tu rekaan diorang.

so korang nilai sendiri la… pada aku, watpe nak sibuk2? geng2 osama tu tak kacau family aku pon, tak menghalang jalan aku nak g mana2 pon,tak mcm satu bangsa yang suke berenti tengah jalan, dok berbual ngan bangsa2 die, sampai menggangu orang laen, pastu nak tunjuk samseng, kena getak ckit terus “sori bang,sori bang” bnd tu taknak lak dijadikan isu, bnd yang negara kite tak terlibat lak yang nak disibukkan,

bak kate org,sibuk nak teropong kuman kat laut, gajah kat tengah jalan tak nampak.

{prtm}

Hasil carian :

(Visited 50 times, 5,369,642)

34 thoughts on “Osama bin Laden dah mati??

  1. besor nye gambar osama 2…ngeri plak den tgk…den setuju, buat pe nak sibuk2 hal osama…uish rabun dekat rupanya org Mesia nie sbb 2 gajah dpn mata xnmpak..kuman nmpk plak…hebat2

  2. ni semua mmg propaganda amerika…ada jek taktik dieorg ni nak hancurkan umat Islam..sng2 jek judge nk bunuh org…pastu sng2 jek ceroboh negara org lain just utk bunuh musuh dieorg…

  3. uikss…kalau tgk pada gamba mcm ade benarnya photoshop semata…hehe…sy x amek kesah sgt pasal ni…tp bile org sibuk bercakap terase jgk nk taw kesahihannya…hehe…

  4. tu la pasal..dah la macam transformers nak campak enemy kat laut..hehehe..

    yg aku heran tu apesal tetiba harga minyak turun naik + harga emas la ape la lagi tu..

  5. hmm..xtau nk ckp pe…kdg2 pk betul ke osama bin laden ni wujud..pas tu ni berite dh mati plak..gmbar pn leh dipersoalkan..maybe cume nk stopkan segala konspirasi pe semua..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge