ok, saya dah bosan ngan u allzz…

eeewww… geli aku guna ualllzzz.. hahaha…ok, aku wat entri ni sbb aku nk bgtau kat org2 yg aku remove kat fb tuh, nape aku remove? sbb diorg xselesa gaknye ngan status2 n komen2 kat fb aku, da la tak selesa, diorg mengumpat2, mengata2 lak kat wat diorg sesama sendiri, alaaaahai… nampak sangat, nk tulis status psl diri sendiri, tapi tulis kat wall, pastu status lain, komen laen, komen die tu, komen yang sama org komen kat status aku lak tu, nampak sangat la…

so oleh kerana aku nak mengelakkan stress, dan marah2, so aku remove korg, so korg xyah nk tengok dah status2 aku, aku pon xyah nk tengok2 dah status korg, xde nk sakit2 ati, xde nak mensampah2 dah… hahaha.

aku da penah satu ketika jadi sorg yg compicated, dan skang pon pemikiran yg rumit tu masih ada, tapi mana yg leh aku mudahkan, aku mudahkan, kepada u allzz…(hahaha…geli perut), go ahead la ngan life korang tu, gaya korg tu, aku xnk masuk campur, xnk dekat dah… sesekali je aku akan jengah kat nama korg utk buat apa yang wajib aku buat. selain dpd tu, aku dah xminat dah nak amek tau psl korang. aku buat baik pon korg tikam aku,aku buat camni pon kesudahannye same je… so malas lah aku nk buat baik ngan korang

SEBAB… aku bg korg peluang, aku nk berbaik ngan korang, tp korg memperkotak katik kan aku, ntah ape ntah yg korg nk kejarkan sangat, aku dah bgtau kepada kau,aku tak suke ko berkawan ngan die, tapi skang ko bkwn gak ngan die, kpd awak, sy approve awk, supaya nak mengurangkan gap,tapi ko bukak fb aku, xkomen, xape, bace, pastu pusing blkg gelak2. ok lah… xnk ckp banyak, bye2…

kpd yang sesetengah tu,yg aku remove, korg mungkin xde kena mengena,tapi… sbb korg mutual friend ngan 2 org ni, so… aku remove… hehehe… sorry ye…

(Visited 31 times, 5,375,576)

17 thoughts on “ok, saya dah bosan ngan u allzz…

  1. biasa lah..
    i rase manusia yang xske post2 kat fb kite tu better di remove je
    kite hidup nk sharing something with others, kan..
    yang dia dengki sangat dgn kebahagian org lain tu knp?
    ha ce citer..ce citer..

    • @MAMA_VOUGE, well.. Dlm dunia ni ade sesetengah org yg mmg xleh tgk kesenangan atau kebahagiaan org laen,tambah2 kalau bnd tu patutnye die yg dpt,ataupn die nk org tu merana,tp org tu jd happy,tu yg die xsnang hati tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge