OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya


haha…gile rajin aku join bnd2 ni 2-3 menjak ni… sdangkn giveaway ni utk pompuan,sbb adiah2 die utk pompuan,tp da blog owner kate leh join,join je ar…hahaha

 

 

Assalamualaikum….
Salam 1 Malaysia & Salam 1 Bloggers

Bermula hari ini, buat pertama kalinya OdahOne ingin menganjurkan satu GiveAway (GA) buat anda semua dengan hadiah-hadiah yang menarik

Syarat-Syarat Penyertaan GA :

1. Warganegara Malaysia yang mempunyai blog(ni la blog sayer…)
2. Menjadi follower bagi blog Odah + One = OdahOne(kaw tim)
3. Buat satu entry berkenaan GA ini yang bertajuk;(ni la entrinye)
“OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya”
*Sila letakkan banner di atas di dalam entry tersebut & linkkan ke entry ini(siap)
4. Tag 2 orang blogger untuk JOIN GA (aku nak tag nairaariaa & syuxer)
5. Sila tinggalkan URL entry yang anda buat pada kotak komen di bawah entri ini dengan format seperti  berikut ;
Nama : OdahOne
URL Entry : http://odahone.blogspot.com/2011/03/odahone-giveaway-bersamamu-hidup-ini.html
(setle)
Tarikh Tutup :
30 April 2011

Peserta yang bertuah akan diumumkan dalam tempoh seminggu selepas TARIKH TUTUP penyertaan


Hadiah-Hadiah :

1. Hadiah UTAMA (dipilih berdasarkan cabutan oleh OdahOne)
*satu pemenang sahaja dengan 3 hadiah menarik

Nota kaki cagu xde – aku lom ade rezeki nk wat giveaway, klu korg nk gak, ni jela aku leh share…

 

BannerblogJoin SAYS.my

(Visited 24 times, 5,376,499)

27 thoughts on “OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya

  1. Hi! elo bro! OdahOne dtg tgk entry ni…thanx 4 join…everything ok…ANDA LULUS…mngkin anda adalah pemenangnya??? boleh bg hadiah kt GF…hoho…Gud Luck!! sbg ganjaran JOIN GA, OdahOne klik iklan nuff kat sini…Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya…Yeah!!!…boleh semak nama anda kat sini k…PESERTA GA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge