nk update blog tapi…

update blog

mmmm… nak update blog.. tapi skrg ni aku dalam perangcangan mengemaskini widget2 dlm blog ni, antaranya widget like,twitter dan yang paling utama, bloglist, oleh yang demikian, aku bercadang nk buat segmen utk memilih blog2 yang akan ditambah dalam bloglist, sebab base pada stas, byk org klik blog2 yang ada dlm bloglist aku ni,so aku rs cam nk merombak bloglist ni…nk bg peluang kat blog laen plak, kepada pelawat yang kerap komen dan rajin keep in touch,diorg mmg akan tersenarai dlm bloglist, tapi ni aku nk open kat blogger2 laen. agak2 ade tak yg nk join klu aku wat segmen bloglist ni?

kalau cam xramai yang berminat nk join, mgkn aku xkn buat la segmen tu… masa utk aku tgk respon ni adalah 24 jam dpd skrg.

ok? selamat maju jaya(ade kena mengena ke?hehehe)

(Visited 40 times, 5,375,212)

35 thoughts on “nk update blog tapi…

  1. hai, thanks bw. nice blog. saye ade jual karipap, kalo boleh tolong promote karipap saye. karipap saye memang femes, hantu makcik karipap pun order kat saye karipap2 yang die jual tu. hehehe.. ok gurau2.. (takut plak, kang dtg plak makcik karipap) ..

  2. apik x penah lagi join segmen sebelum ni..tapi insyaallah apik akn try join sbb minggu teramat bizi skang..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge