Nilai blog aku…

jap lagi aku nak gerak g movie screening ngan broframestone, tapi sempat lagi aku blogwalking, dok bw kat blog pengomen2 blog ni,aku pon singgah blog abang long(leh geng nih) pastu terlihatlah satu entri bertajuk berapakah nilai blog anda, so aku pon baca,aku masuk skali salah satu web untuk menilai harga blog tu. aku masuk kat bizinformation.com. nah…

tu dia… 51 ribu tu.. 51.6 kalau masa sekolah dulu,kita ada belajar bundarkan nombor kan?kalau nombor 5 dan ke atas,tambah satu kan?so 51.6k dibudarkan jadi 52k la kan?wow… banyak tu… ade sape2 nak beli?hahaha… ape kate korang try buat, printscreen, wat satu entry,pastu link entry tu kat sini, aku nak tengok gak blog korg mahal ke x?

Hasil carian :

(Visited 80 times, 5,352,117)

22 thoughts on “Nilai blog aku…

  1. Salam bro…thanx sudi letak link blog aku kat entry nih.. Dasyat gak value blog ni dan kalau nak compare dgn blog aku tu memang jauh sangat2..tapi lepas engakau letak link blog aku kat sini aku rasa value dah naik jd lebih RM1 juta.. huahuahua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge