Loading...

nightmare mlm td

Time aku draft entri ni,pkl 3.45 pagi,br je 20 minit aku tdo.. Leh lak aku mimpi yg aku kira mimpi ngeri yg melibatkan hantu la tu..

Bermula ngan aku kat dlm rumah,aku dgr suara mak aku bg slm,aku abaikan je sbb aku tau mak aku ada kunci n akan masuk sendiri mcm biasa, tp lama gak aku tggu, xmasuk2, so aku bukak pintu, tgk mak aku xde, so aku tutup balik pintu tu.. Pastu ade suara budak bg salam,bila aku jengah ikut tingkap,xde,bila aku bukak pintu,ada ramai lak kat yard tu.. Yg peliknya,rumah tu rumah teres,hakikatnye umah parent aku umah flat, dlm mimpi tu,dh la umah teres,besar lak tu,lebar antara 15 ke 20 kaki,ramai budak2 kecik lepak kat yard tu(budak2 mmg suka lepak umah mak aku,sbb mak aku suka melayan) pastu budak2 ni kata mak suruh balik,balik mana? Td sape yg salam? Aku call mak aku,mak aku ckp xde pesan n xde balik,abes tu?sape yg bg salam n pesan kat bdk2 ni?

Dok diskas2,aku dah naik pening,aku call mak aku lg,mak aku suruh dtg satu tempat,xigt nama tp kat kota tinggi,then tiba2 aku nampak mak aku dlm rumah,mak aku tanya “kau call sape?” Aku ckp “call mak lah” “ko call sape?mak kat dpan ni” tp mmg suara yg dlm tpon tu mak aku,abes yg kat dpan ni sape?suara yg dlm tpon lak tanya “ko ckp ngan sape tu?” Aku ckp lg “ngan mak lah” pastu aku tanya mak aku yg dpan aku “abes org ckp ngan sape dlm tpon ni?” Bile aku panggil lg yg dlm tpon dh syap,pastu aku tersedar.

termengah2 aku masa tu.. jadi keliru aku dibuatnye… dah la aku ssh nk tdo smlm sbb seting blog ni n skbandarbanting.com lari smlm, dlm kul 4 lbh br aku dapat lelap semula…

ape pon, jom kita redah blog khalidah,cik pulau┬ádan puteri ain ┬ájangan lupa klik apa yang patut kat blog tu,drop komen,follow dan sebagainye… klu korg nak trafik blog korg naik,korg kena tolong org lain dulu tau…

6 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge