Loading...

Naikkan trafik blog , fb like, +1 dan follower dengan mudah

earn coins

Masa cuti raya cina hari tu saya terbaca tweet wazy84 pasal naikkan trafik blog atau website, masa tu saya baca di bb, so saya markkan tweet tu sbg favourite dan baca bila saya online di pc.

naikkan trafik

saya klik dan register benda tu, dan bila saya explore satu persatu benda ni, memang dia sangat berbaloi dan berguna, fungsinya macam twiends jugak, cuma rasanya twiends tu just untuk menambahkan follower twitter kita je… dulu boleh guna untuk tambahkan like facebook fan page , tapi tak lama lepas saya register tu,bila masuk balik, dah tak ada dah fungsi untuk tambahkan like facebook fan page..

ok,berbalik kepada topik, apa yang saya nak perkenalkan ni, namanya socialpromoter (rasanyalah haha)

social promoter

Bendanya sangat mudah untuk difahami dan sangat berbaloi… korang boleh dapatkan +1 yang banyak untuk google plus, like yang banyak untuk facebook page, menambahkan follower di twitter DAN menambahkan trafik untuk website atau blog korang… macam mana caranya?

Mula-mula sekali, korang kena klik Add Site:

register facebook

Kalau korang boleh tengok, kat situ ada button Facebook(Like) Google (+1) Traffic exchange dan youtube, so mulakan dengan registerkan fan page facebook korang, dan setkan berapa banyak coin yang korang akan bagi pada orang yang like facebook fan page korang melalui social promoter ni. ulang langkah yang sama dengan mendaftarkan yang lain-lain tu.. Trafic exchange tu untuk register website atau blog korang. bila dah siap,

my site

klik My site untuk semak balik url-url yang dah diregisterkan dan untuk korang edit urlnya kalau dah tersalah masuk,kalau korang nk tambah jumlah coin untuk diberi. lepastu klik kat Twitter account.

twitter account

Lebih kurang sama jugak dengan yang tadi, korang add account twitter dan setkan berapa banyak coin yang nak diberi… dah siap semua tu, klik pada promote site, dan paparan macam ni akan dilihat,

promote site

korang boleh mulakan sesi promote social promoter ni,dan dapat 50 coin bila ada yang mendaftar melalui url refference milik korang, contohnya http://www.socialpromoter.wassupz.com/ref-284.html dan akhir sekali… bila korang klik home, kat belah bawah tu korang akan nampak macam ni…

earn coins

so kat situ korang boleh tambahkan coins korang dengan like fanpage facebook,google plus,follow twitter, surf website atau blog ahli-ahli socialpromoter ni atau bukak youtube diorang. menarik kan? barulah WIN-WIN situation kan? so mula naikkan semua yang ada tu dengan socialpromoter, register di sini sekarang.

Hasil carian :

9 comments
        1. Alongxp

          kalau tengok kat earn coin tu, ada auto surf, klu ko klik kat situ, dia akan bukak 1 web,lepas beberapa saat lepas web tu habis loading,dia akan bukak web lain pulak, secara auto, ko akan bukak web org lain secara auto, macam tu gak org lain… macam tu lah trafiknye bertambah 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge