Nabi Muhammad dihina – mintak tlg sume,sebarkan…

diambil dari entri di nescafe ais.

Macam-mana nak report:-

bukak link (kat bawah tu)…scroll mouse kebawah, tgk belah kiri, ade tulis report page…selectcontain hate speech or attack an individual, pastu select targets religious group

KLIK SINI

Semoga dengan kerjasama korang dapat memadamkan page celaka ni

harap korg share,tweetkn dan sebarkn melalui blog atau ape2 medium…

(Visited 35 times, 5,376,336)

12 thoughts on “Nabi Muhammad dihina – mintak tlg sume,sebarkan…

  1. cikgu shida?yg kat youtube ke nih?hahaha… :Overjoy: rileks.. xyah tensen2..konsepnya camni…kite nk ke buat bnd yg kite xsuke org buat? so xyah buat..tunjukkan yg kite lbh baek dpd mereka…

    dieylah : u r welkam… :Pleasure:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge