musim demam ke sekarang ni?

tu bukan aku, walaupun aku agak hensem(budget ar mamat nih… menyampah aku), tapi aku takde la secomel tu… dan aku belum penah lagi pakai menatang cool fever tu. ye… sekarang ni aku dalam keadaan belum berapa sihat lagi, masih batuk-batuk dan baru-baru ni dah kena selsema pulak, bila dah kena selsema kepala mesti tintong semacam je kan?

semalam aku gerak dari kluang,johor pukul 10 lebih, dalam 10 suku camtu la… aku rileks je bwk antara 100 ke 120 je…  pastu dah lame2 pale dah berpinar2, co-pilot dah tidor dengan khusyuknye dah… ngantuk+kepala yang senoneng membuatkan aku berhenti kat hentian rehat dan rawat( r&r ) air keroh melaka pukul 12, suruh co-pilot urut tangan dan kaki aku sampai aku tertidur,sedar2 dah pukul 1.50 pagi… 

tido yang agak lame tu dah melegakan kepada aku ckit… membantu gak la untuk aku teruskan drive sampai base station di banting. sampai2 rumah je dalam pukul 3 pagi, angkat semua barang2, baring,mengeliat baek punya, nah…terasa sakit2 badan…

ni bukan gambar bogel aku dan jangan bayangkan aku dalam keadaan diatas ok? aku nk tunjuk kawasan yang warna merah tu ha.. kat situ la yang sakit sekarang ni… rasa sakit macam bengkak,tapi tak bengkak pon..

tahap kesihatan yang tak berapa nak best ni buat aku xbersemangat nak cari artikel2 menarik utk aku cerita kat blog ni.. ada gak beberapa gamba yang ada cerita2 sebaliknya yang aku snap sepanjang aku bercuti raya kat johor baru2 ni…tapi xpelah… korg g jela jengah blog2 shah,ahmad uzair dan hazmin hamudin dulu ye? arios…

 

Hasil carian :

6 thoughts on “musim demam ke sekarang ni?

    1. @anak wak mail, susahla nak cari tukang urut yang saya boleh ngam… ada sorg wak tu,ngan die saya selesa… die urut sedapt,tapi wak tu dah arwah dah..lpas dpd tu dah byk tempat saya pegi, xleh ngam la…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge