Mike Uniform Lima Tanggo India Tanggo Alpha Sierra Kilo India November Golf !!! hahahaha… sume aku nk translate jd fonetik, tu lom RAE,pas RAE nnt aku nk concentrate kat Morse Code lak. thn dpan korg akan jumpe bykla titik dan dash kat blog aku nih. Bukan kerana nk kejar callsign 9M, tapi aku suke benda unik,pada aku Morse code tu unik, bukan sume org tau,faham n sanggup blaja.

Ok, balik kepada tajuk asal seperti diatas, Multitasking menurut kata wikipedia bermaksud melakukan lebih dari 1 kerja pada satu-satu masa.tapi apa yang aku nk kongsikan kat sini,psl laptop aku ni ha… da xmampu nk multitasking lg dah… da xlarat sgt da gaknye… aku xleh nk wat editing n surf tenet pada satu2 masa,kena tggu adobe photoshop abis loading dl br aku leh bukak page web, klu ngah ¬†open photoshop, aku nk scroll down page yg aku tengah navigate pon tak boleh… kang ngan browser, ngan photoshop tu kua not responding… kena tggu lagi lame…

so, ade sape2 nk sponsor laptop utk aku x? laptop ke pc ke, aku perlukan machine berotakkan i3 minimum, ram 4gb, graphic card,hdd 500gb,tu je wat masa skang nih, ade tak sape-sape nk sponsor? skandal2 ku? sugar mummy ku? ekekekeke… klu tul ade sume tu,aku xyah pening pale kot… ekekekeke… hadoooooiii…

hulurkan bantuan,ringankan poket korang tu, sorang 10 ringgit pon ok la tu… dapat dlm 20 orang ke, da dapat 2 ribu… leh la aku beli laptop baru… leh la…

pleeeeeeeeeeaaassseee…

nah aku anta wakil utk merayu

merayu nih, tolongla, bantula

5 thoughts on “Multitasking!!!

  1. alolo..comeynya kucen ituuuuu….ops tetiba komen kucen kan…welll sgt multitasking gitu..tp kan time nk lepaskan hajat nk privasi ooo…:P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge