Muka yang ganas bila main gitar

Muka memasing feel habis bila main gitar

ni baru by heart ni

muka stim semacam je nih…

 

macam dah bertahun dah tak dapat pegang gitar

muke bernafsu… kat gitar… hehehe

nak kentut pon tak payah la sampai nak buat muka camtu… hahaha…

Rasanya jari dia tersepit kat celah tali tu kot

yang ni tak tau ape kes

tak cukup besar ke lubang hidung tu sampai nak tarik nafas cam tu

rileks la bro santana oi feel lebih lak die

bapak sape la yang buat muke camni ni…

takyah la ikut muka abang ni… jom ikut along pegi blog dwaty, alan, lyndaย dan like page fb alongxp.com ok?

 

Hasil carian :

(Visited 326 times, 5,369,692)

8 thoughts on “Muka yang ganas bila main gitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge