Loading...

Muka yang ganas bila main gitar

Muka memasing feel habis bila main gitar

ni baru by heart ni
muka stim semacam je nih…

 

macam dah bertahun dah tak dapat pegang gitar
muke bernafsu… kat gitar… hehehe
nak kentut pon tak payah la sampai nak buat muka camtu… hahaha…
Rasanya jari dia tersepit kat celah tali tu kot
yang ni tak tau ape kes
tak cukup besar ke lubang hidung tu sampai nak tarik nafas cam tu
rileks la bro santana oi feel lebih lak die
bapak sape la yang buat muke camni ni…

takyah la ikut muka abang ni… jom ikut along pegi blog dwaty, alan, lynda dan like page fb alongxp.com ok?

 

Hasil carian :

8 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge