Muhammad Andi Hazim

Ajim_1

ni la gamba anak bongsu ku…payah gak nak amik gamba die nih, ntah la…ni la padahnye bercerai, da la bercerai pastu sebulan lebih tak jumpe, pastu g lak botakkan pale… pastu jumpe anak aku, anak aku da tak kenal aku da… tp nsb baik la aku ngan budak2 da biasa, so berjaya gakla nak pujuk2 n dpt la dukung die…tp xlame…ada lak org wat spoilt… hati panas jek(wlaupon muke nampak sabar)… gamba yg bwh skali yg pgang napkin tu die malu2 la konon bile aku nak amik gamba…hahahaha…

p/s: juz nak kongsi gamba, tlg jgn tny ape psl personal life aku k?

(Visited 51 times, 5,351,314)

6 thoughts on “Muhammad Andi Hazim

  1. alaaa…cutenya anak die..mata dia ikut ko lah aku rase..takpe..ape pon terjadi..berjalanlah tanpa henti..sekurang-kurangnya ada gambar pengubat rindu kan..anyway..kalau boleh selalu-selalulah luangkan msa ngan anak2 sbb yg putus tu cuma hubungan suami isteri..hubungan ibu-anak, ayah-anak takkan putus smp bila2..harap ko lebih tabah…cute bangat si andi hazim neh..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge