Memancing….

Wohohoho… Aku memancing? Mmg mak,ayah n adik2 aku glak ar… Leh lak aku ni memancing…hehehehe…aku tman membe aku… Si rosdi ni mancing ikan… Aku mana ada joran… Lgpn aku kureng saba nk memancing ni…


beliau menunjukkan brand dedak yg akan digunakan…



menggaul dedak secukup rasa…

Sementara itu…masak megi…



ngah layan megi, tetibe, pancingnye disentap… Tarik2, tgk da abes da umpannye… Pasang balik…


baling brooo…!!!

tp…smp la da pindah tempat… Smp da aku nk post ni… Pn still bangau… Oh ye…lupe nk bgtau…ni aku live blogging,maksudnye blog dr tmpat kejadian…

Alongxp

Seorang juruteknik komputer, seorang jurufoto, seorang ham operator yang memegang callsign 9W2AXP, seorang suami, dan seorang bapa

15 thoughts on “Memancing….

  • 15/01/2012 at 12:41 am
    Permalink

    salam bro..bro memancing kat mana ea??sy pun lama tak memancing,teringn nak join tu..leh tau memancing kat mana?ikan bnyk tak kat situ..hehee

    #follow sini^^

    Reply
  • 19/10/2011 at 1:22 pm
    Permalink

    wahh heheh..iye laa kaloi tu name sejenis ikan yang comel omel kekekekeke
    seronok kann mancing
    memang laa penat tunggu ikan makan umpan
    tp bile dapat ikan rasa mcm duit jatuh dr langit
    ade gitewww ? kekeke pape punn zmn skrg org lg suke bwk kepale agong g pasar and beli jerk ikan kah kah kah

    Reply
    • 19/10/2011 at 2:18 pm
      Permalink

      @nurkaloi@jane, err.. Ntah la sbb sy bukan pemancing ikan,so sy pn xtau camne rs,dah byk kali cube,xlehla.. Jiwa sy bukan jiwa pemancing

      Reply
  • 11/05/2011 at 11:39 pm
    Permalink

    wahhh. lama x mancing.hehe. best ni.
    dapur masak tu nampak cute je an..?

    Reply
  • 09/12/2010 at 9:42 pm
    Permalink

    Ingatkan nak jadi hos rancangan memasak.. hehe.. Dapat ikan tak tu?

    Reply
    • 09/12/2010 at 10:37 pm
      Permalink

      hehehehe…x,bak kate kaki pancing… bangau…

      Reply
    • 09/12/2010 at 4:25 pm
      Permalink

      hahahaha… mmg ar kek… kek untuk ikan…

      Reply
  • 07/12/2010 at 9:09 pm
    Permalink

    wah menariknye..teringin nk ikut org g mancing..tp xde kawan plak yg minat~ hehe

    Reply
    • 07/12/2010 at 11:23 pm
      Permalink

      laaa…nape xbgtau? klu tau td sy soh awk je tman membe sy tu mancing… hehehehe…

      Reply
  • 07/12/2010 at 4:28 pm
    Permalink

    dapat ikan tak bro? hoho.
    da dkt sbulan lbih ak xg mncing, hee,

    Reply
    • 07/12/2010 at 5:52 pm
      Permalink

      xdpt…aku xmancing…membe aku yg mancing…die br nk test tmpt ni… mintak aku tman….hmmm…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge