mate dah mengantuk…

sleepy

ketika ini,mate da mule rase berat… masa dok google pic mengantuk, terjumpa la plak gamba nih…johnny depp

citer lame, sleepy hollow,citer lame nih, kalau tak salah citer ni dekat-dekat hujung 90 an, bile tgk gamba ni, pelakonya johnny depp, terlintas dlm otak aku “Ooooo…johnny depp ke berlakon??” aku minat gak la kat mamat nih TAPI AKU BUKAN GAY WEI…, aku minat kat die ni, sbb die ni bukan popular kerana rupa,sbb aku xpasti camne rupa sebenar die, cam citer sleepy hollow ni rupe die laen, edward scisors rupe die laen, pirate of carrebian rupa die laen, citer tourist rupe die laen, yg terbaru, animasi 2d tu,ape ntah tajuk die, lagila xde rupe die. xmcm pelakon2 lelaki popular yg laen cam tom kurus, brad mat pit, rupe diorg camtu la pon, belakon citer ape pon… johnny depp? mcm2 rupe n gaya die ada.

unik… i liiiiiiiiikkeee… hehehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge