Masa riang, rasa hebat!

Sape yang umo baya2 aku, atau lebih tua dari aku mungkin pernah dengar kot ayat tu, tag line McDonald’s masa tahun 90’an. Dua tige menjak ni asek teringat je lagu tu. Dan malam td aku g la makan kat McDonald’s banting. Tujuan utama bukan nk mkn sgt pon..

(ini yang aku nak sebenarnye hahahaha)

tggl 2 kale je lagi yang aku belum ada, kena tggu ari khamis ni, tuka kaler laen, pastu khamis minggu dpan tuka kaler yang last. haha… mlm td, masa aku beratur tu, aku perasan ada org bwk kertas ada gamba burger, usyar punye usyar, baru la aku tau yg tu adalah Lovin’ Mid Month BUY 1, GET 1 FREE McChicken, promosinye 2 ari je, smlm ngan hari ni, last sampai pukul 12 tgh mlm ni, pandai tul mcd ni wat promo,die nak sale die maintain wlaupn tgh ujung bulan, hebat.

(klik gamba ni kalau nak print)

Aku pon xbeli lg… hehehe…

{prtm}

(Visited 45 times, 5,351,491)

53 thoughts on “Masa riang, rasa hebat!

  1. aku baru dpt 2 kale. biru ngn kelabu… lama doh tak g mcd banting 2… dengor ade promosi cm nk g jek mlm ni..hikhikhik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge