Mahu join bloglist pilihan Askrie Hishamuddin

How to join?

1. Buat satu entri khas “Mahu join bloglist pilihan Askrie Hishamuddin“(kaw tim)

2. Follow blog ini. Ala, bukan susah pun nak follow kan? Just click button follow kat sidebar tu je.(aku jumpe fbnye je..so aku like la)

3. Copy paste header ini and please be ensure that header di bawah ini link dengan blog ini.(tu aku da letak da…)


4. Give me a reason/s why should I choose you as my bloglist. Kalau korang rasa soalan ini terlalu mencabar minda, maka abaikan. Kalau korang nak ambik hati aku, korang boleh puji-puji aku kat dalam entri tersebut. Depends on your own creativity.
(sebab aku org pertama yg komen kat entri ko ni,hahaha… lgpn aku mmg suke join segmen2 nih, support blogger laen,terutama yang baru2 nih…mcm la aku ni lame sgt kan?hahaha.

pastu ko sbg org yg lebih muda kena la hormat pada aku yg da tua ni,so xyah pening2,masukkan je aku dlm bloglist ko,hahaha)

5. Sila tinggalkan link entri blog korang kat ruangan comment dalam entry ini.(ok,jap lagi aku buat…)
p/s : Tak perlu tag kepada rakan-rakan blog yang lain. Kalau korang nak tag pun takpe. Depends.(jgn risau,part ni yg aku paling suke skali…hehehe) ok,mcm biasa, diambil dr port drop link aku,dan aku memilih secara warak rawak, so dengan ini aku tag.

mimiekucayang , amoy cantek , air batu champur , nadia , salwaismail , irwanmiswan

najwa hazwani , pedih kot! , mencari cinta ilahi , melvister , comey

linteddy , genit , cammylia , tulip putih , tiqo , ajid

ok,aku da tag diorg, jap lagi aku bgtau diorang k?

(Visited 35 times, 5,352,395)

17 thoughts on “Mahu join bloglist pilihan Askrie Hishamuddin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge