Lunch ari ni…

Fuh…lambat gile aku bangun tdo hari ni,kul 11 baru bgn,mlm td tdo kul 3 lebih, so bangun2 je msg si dia, tanye da bgn ke belum… ok,da bangun, da siap nak g keje da pon, ok lah… tetibe terasa nak membuang lak,lpas membuang,rs lapa la plak, tanye die,nak g lunch ke tak,die kate leh gak, so kitorg decide nk g KFC dpan tempat keje die, bile da smp sane, sekali xde parking lak, so aku drop die dulu,die g order.

“Kfc lunch treats” pesan aku kat die, xpasti harga bape, kalau tak salah aku 4.95, saje nak try makan nasik dalam mangkuk, gf aku yg blanje, so…bile makan, apa yang aku dapat nampak dan dapat rasa, isi kandungan benda2 dalam mangkuk tu adalah campuran nasi ayam colonel chicken riceĀ , sos whiped potato,jagung toasted twister,ayam zinger potong2.

Pada aku,kalau korg saje2 nak tuka selera, leh gak try makan ni, kire cam nasik bujang gak ar… lgpn kalau beli benda ni,nak makan senang,xyah nk beria sangat nak bukak mulut besar2 cam makan burger, xperlu nk potong2 ayam cam mkn ayam. gaul2, pastu mkn… jimat masa, masa tu duit beb…huhu…kan?

{prtm}

(Visited 20 times, 5,351,409)

16 thoughts on “Lunch ari ni…

  1. sekali pandang aku ingatkan sisa sisa lebihan makanan..ahahaha..

    sedap ke beb ? ko tak cakap pun sedap ke tak benda tu..sebab gf ko yang belanja ye ko takut nak cakap sedap ke tak ? ko takut nanti dia tak nak belanja lagi ye ?

    ahahaha

    • @pipoq, hahaha… aah la…aku lupe nak ckp sedap ke x, tapi kalau tanye aku,mmg sedap je… pada aku makanan yg xsedap adalah makanan yg masin,sbb aku tak tahan kalau masin2 ni,bia tawar jangan masin,sedap gak la…tapi ape yang lebih penting,bagi org yg sibuk atau yg cam aku yg sll dok dpan laptop ni,makanan camni mmg best,cepat dan selamat,sbb dalam mangkuk,senang nak makan… cube la beb…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge