Lukisan muka yang menarik

Dah bosan buat lukisan kat dinding sekolah? kat bus stop? kat kereta jirang yang budget hebat? dah tak tau nk lukis kat mana lagi? apa kata try buat lukisan muka macam diorang ni… mana tau boleh buat bisnes kan?

muka luka

macam dah tak de benda lagi dah nak dibuat…

bermuka-muka

yang ni bukan takat talam dua muka dah ni, talam bermuka-muka, sebab dia ada banyak muka diatas muka sendiri dan suka makan kuih talam

lukisan patung

ni kalau letak kat tengah-tengah taman, belum tentu orang percaya ni orang,bukan patung

dua muka

agak-agak dia ni lidah bercabang tak? hahaha

like avatar

ape buruk beno muka avatar yang sekor ni?

spiderman revolution

sah spideman ni pon makan rendang pak munawe ni… JPAM lupa nak inject die la ni

cyborg kapel

ni terminator versi baru.. diorang dah tak panggil terminator lagi dah, diorang bagi nama “photographer” haha

ni la wajah joker sebelum dia diraikan dalam majlis persaraan dia bulan lepas setelah umurnya mencecah 58 tahun

untuk iklan perfume fire ice for woman, pihak produksi tengah mempertimbangkan dia ni untuk jadi modelnya

Jom tgk gambar2 menarik di blog campur rojak

Hasil carian :

(Visited 682 times, 5,374,983)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge