letihnye…

Assalamualaikum n selamat sejahtera, jam skang pukul 6.30 petang,  lbh kurang 45 minit lg nak bebuka(waktu kluang,johor,aku kat kluang,balik kg), aku sampai kat kluang ni lbh kurang pkl 1.45 pagi, aku gerak dari banting pukul 10 malam td, tak plan langsung nak balik ni, smlm aku dok sedap layan sms ngan sorg hamba Allah ni, die kate die da siap masak kuey teow, ni nk goreng ikan ngan ayam, aku gelak ar, aku sound ar, tak pnh aku jumpe org makan kuey teow ngan ikan goreng,klu ngan ayam goreng tu biasa ar. die explain la…

yg ayam ngan ikan tu nak makan ngan nasi lepas terawikh, aku terasa “bestnye,teringat masa kat umah parent aku”, pastu aku g bebuka puasa kat satu restoran yg aku tak pnh pegi,kat morib, masa makan tu,ok lg, masa da nak siap tu, cc(ketua kerani) aku nak blah awal,die kate nak balik melaka, aku pon melawak, “ah,saya pon nak balik johor ar camni”, hahaha,tak sangka lak, pastu hati aku beria2 lak rasa nak balik johor, pas balik dr morib, aku singgah umah aku, amik baju n segala bagai,trus grak, tak fikir2 panjang lg da…ngantuk gak smlm…tp pandai2 la aku nak ilangkan ngantuk, aku sms ar ngan kengkawan, isap rokok,pasang lagu kuat2, tp aku tak de ar nk bwk laju2 utk ilangkan ngantuk…sbb keta aku tak laju pon,hehehehe…sampai kat kluang ni pukul 1.45 lbh kurang, naik umah, bebual kejap ngan mak aku, pastu tdo, pukul 5.15 mak aku kejut, sahur, menggelabah gak ar, kat sini subuh pukul 5.55, sempat ke aku nak makan nih? tp ape yg aku risau sgt sbnrnye…tak sempat isap rokok…hahahaha…adatla perokok, pepehal mesti rokok dulu, tp cam aku, makan dulu, tp rokok taknak miss…so pandai2 la seting time… k ar…Assalamualaikum

Hasil carian :

(Visited 43 times, 5,371,991)

2 thoughts on “letihnye…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge