Loading...

lame tak update blog nih…

da sebulan lebih da tak update blog aku nih…mana taknye,bz, sdangkan sabtu n ahad(hari tak keje) pon xleh nak dok umah, kat sekolah, da mcm2 keje, ngan keje rasmi,keje tak rasmi, balik2 keje, mandi kejap, kua balik, g beraya ke ape ke,klu tak pon,balik sempatla tdo sejam dua,pastu da kuar balik,cian teksi ijau aku tuh…

sabtu ari tu aku n geng ft kuala langat g ke air terjun gabai,mmg kaw2 la enjoy(walaupn azab memanjat tangga tu tak abis lg kesannya sampai skarang)…pastu g kolam air panas dusun tua(jgn tanya kat mana dusun muda),ingatkan kolam air panas tu cam kat batu pahat(ke muar a?) tu…leh masukkan kaki,masukkan badan dan sbgnye, rupenye kena cedok air,masukkan dalam baldi, baru leh rendam kaki,tu pon air die da kaw2 panas,  tp layan ar… sok pagi bile bagun tdo, aku da terasa sakit semacam je kat betis kiri aku, tp wat tak faham je, g mandi,siap utk g tgk drag kat cyberjaya, 4 biji satria dari banting menuju ke cyberjaya..huhu…

pastu balik dr cyberjaya, 3 biji satria ni lak wat drag(yut balik ikut jalan lain) sbb nak blik cepat ke banting,hehehehe… zul singgah ke olak lempit,nak g open house umah bekas rakan sekerja dia, tinggal la aku ngan lan, aku balik, g skolah amik laptop, balik umah, copy gamba dari memori kad fyna, pastu drag lg ngan zul menuju ke umah hanis, sampai2 umah hanis, sha a.k.a pah,fyna n pok din da ada,tp aku br dok kejap, pah ngan fyna nak balik da,xpela… pastu aku lepakla kat umah hanis tuh…mak die masak bihun sup,ns goreng n bubur…huh…sume skali aku sapu hehehehe…

pastu g raya umah pah lak…die wat spageti…skali pandang cam xsedap,tp bile da mkn..okla…tak terasa lak nak tambah…sbb suar da ketat sgt da…siap beraya,kitorg diskas2 nak tgk papadom…layan la…syok gak citer tu… cam nak tgk lg je…tp….hmmmm…

ari isnin,hari kembali bekerja…huh…badan n kaki ni rasa sengal2 lak, ah,mintak cuti ar,baru nak tpon,tgk2 ada sms lak, soh aku dtg keje cpat,ada kerja urgent, alamaaaaakkk…kene keje ar nih? yela…kena keje la dol…ngan muke malas, aku mandi,bersiap n g keje…aku sampai je tmpt keje,masuk bilik aku, setle kan apa yg patut…trus aku blah, balik umah, aku trus tdo, bangun2 badan aku menggigil2,nsb baik zul ada, aku ajak die g mkn, aku da xlarat nk drive da…

balik g mkn, aku g klinik, dpt la ubat n mc, huh…mc pon serupa tak mc, kena g skola gak, ada keje urgent…hmmm…

ckit gamba masa kat sana

DSC_0082
ko tgk pe? taula cat keta aku lawa
wachaaaaaa..
wachaaaaaa..
DSC_0093
aksesori senapang aku a.k.a tripod
DSC_0107
ini dia tempat yg kita akan tuju ye?
DSC_0108
mendaki...
DSC_0118
take 5 ok?
DSC_0131
ko tggu sana"kata aku"...rileks ar.."kata gelimat"
DSC_0134
aku pon xigt ape yg aku ngah bebelkan masa nih
DSC_0148
ni klu aku jatuh dlm air ni...5000 terbang camtu je
DSC_0201
ko tak pelik ke pah tgk dugung leh ada kat sini?
DSC_0207
aksi2 gay...
DSC_0238
siputnye lan, ko pedajal aku ye...
DSC_0274
betis sape paling lawa?
DSC_0278
no komen
DSC_0284
aku tak berani nak komen ape2 psl diorg nih
DSC_0402
tak puas main gelungsur masa kecik2,masa da besar(mcm perut) br leh main puas2
DSC_0408
ehem...
DSC_0448
hamik kau...
DSC_0451
budak baju putih tu mmg gitu,pantang nampak pusat lelaki...
DSC_0469
dugaan...
DSC_0509
puuuhhh...layanzzzz
DSC_0515
cube teka sape yg pegang kamera masa ni?
DSC_0521
ada rupa cam cyclops tak?
DSC_0526
heading to hot spring
DSC_0548
lu usyar mende?
Image019
ni gamba baru kejap aku panjat umah din...hehehe
3 comments
  1. Zul Gelimat Mat Mat

    harharharhar agak kelakar caption yg saudara ijan berikan…. ape2 event next prgram nt ajak den skali yo~

  2. Saifuddin

    terima kasih sebab menjadi penyelamat aku malam ni.. keh keh.
    sebagai balasan aku membelanjakan nasi goreng kampong. dan neskafe.. hehe.
    .
    wonderpets dtg nolong org dlm kesusahan.. keh keh..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge