kontest muka ntah pape jer

mase aku tengah tdo, tetibe ade notification masuk fon, ngan mamai2 tu aku bukak n klik maybe, pastu td aku bukak balik kat fb.

huhu… ade gak blogger yang nak invite blogger suam2 ketiak cam aku ni… so aku pon dengan ini menjointkan diri aku…syarat2nye adelah :

  1. mesti jadi follower gua(dah, follower ke 117)
  2. letak pic gian ghairah korang yang tgah buat muker burok bebenor….ikot korang laa nak buat muker monyet ker…hidong babi ker..(opsss)…nak jelir ker….asalkan burok jer gua tngok muker korang …biar gua menyampah tgok muker korang..hahahha (contoh pic cam member aku kat atas tu…)(tengok kat bawah)
  3. citer pasal pic tu *x wajib*(tengok kat bwh gak)
  4. nyatakan entry kat blog nie yang korang shuker…..(aku suke yg ni –>cool)
  5. tag 2@3 blogger dan pastikan dorang taw dorang di tag (biar gempak ckit kontest nie) lagi ramai join…lagi laa gua rase nak bagi adiah besar2 dan bnyak2..(pokai laa gua nnti)(misszydian & panadol)
  6. jgan lpe letak link ke entry ni kat entry tersebut…mne taw ada orang nak join pas tgok blog korang…(join da contez)
  7. tinggalkan url entry tersebut kat ruangan komen..senang gua nak jejak
  8. kiss aku…….hhahahahah(gurau jer…tp kalau nak kiss gak bleh ..untok mereka yang comel jer…ahakz…)..(aku straight,bukan gay.. hahaha)

so inilah gamba muke aku yg cam ngah stim ala2 undertaker… leh agak kan aku yg mana 1?

ok, cerita disebalik gamba, gamba ni diambil masa pertandingan boling antara juruteknik komputer FT17 peringkat negeri selangor 2 tahun lepas kat alamanda putrajaya, aku mewakili kumpulan kedua dari daerah kuala langat, dan daerah kuala langat mendapat tempat pertama dan kedua, tempat ketiga hulu langat. sampai lebam ibu jari aku maen boling masa ni, da la siang tu derma darah, malam maen 4 game ke 5 game… cam nk pitam aku. masa ni aku tengah pandang skrin kat atas tu dan masa aku tengah kelip mata, ntah sape amek kamera aku g snap. korg tengok la perangai membe2 aku yg laen, cam xpnh jumpe kamera, tp dek kerana kegilaan kitorg tu la, kitorg menang, tp skang sume da tinggal kenangan, 2 dlm gamba ni da pindah, yg pegang botol air da sibuk ngan anak, aku je la yg masih temenung.

ok itu saje…

(Visited 39 times, 5,376,837)

13 thoughts on “kontest muka ntah pape jer

  1. hahah… diorg invited aiza gak… tapi pasal contest bergambor kan… x jdlah nak join… huhuhhuhuhu

    anyway… gud luck yer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge