komentar… cara aku terjah mereka kembali…

huhu..hari ni aku terbukak hati nak jengah balik blog blogger yang pernah komen kat blog aku masa aku pakai url kakicandid.com/blog, aku jengah balik kat page komen kat dashboard, start kat page 271 dari 276 page, aku jengah, uuuiii.. banyak tu… bila nak habis? xpela… semantara xyl aku masak, tengok tv ke hape, aku bw lah…ok,berbalik kepada komen entri zaman jahiliah tu, masa tu, ramai pengomen yang blum ada blog pon lagi,sekarang dah popular dah, siap dah xnak pandang dah aku nih… xpe.. tu hak die… orang dah popular kan?sape lah kita ni… tapi xpela.. ada jugak yang belum popular lagi, so aku decide, mana2 blog yang xberapa popular, yg rajin masuk komen kat blog aku, yang xde autoplay muzik… dan yang paling penting xberat sampai buat browser aku hang!!!haaa.. ada tau yg byk sgt animation n javaskrip sampai hang browser aku. so aku decide nak featuredkan blogger2 jenis2 ni kedalam entri2 aku…

sekarang ni aku tgh bw,sambil edit seberapa byk entri yang boleh,untuk aku masukkan blog blogger lain dalam setiap entri aku, kalau korg nak menambahkan bilangan blog utk dibw, klik la blog2 yang aku feature. untuk korg juga kan?

ok,skrg jom kite g blog amiyo,nurย dan kak long

(Visited 176 times, 5,352,324)

26 thoughts on “komentar… cara aku terjah mereka kembali…

  1. Terima kasih banyak kerana linkkan blog saya yang tak seberapa tu.. Nanti saya linkkan blog ni juga.. Terima kasih kerana suggest forum Fotomedia Malaysia tu.. Sangat berguna dan banyak ilmu boleh dapat di situ. Bantuan dari anda amatlah saya hargai.

  2. emm bila dah popular, kadang2 terlepas pandang kan..emm takpela..kita teruskan perjuangan kita..iaitu mencari keseronokan dalam berblog..semoga bila kita popular, kita sama2 popularkan member yang masih lagi terkial-kial untuk popular..

    aku wat terjahan khas ketiga2 blog yang bro sarankan..:)..

  3. blog ringan,
    orang nak msk pun sng ati..
    tuan tanah pun senang ati.
    kiranya, semua pun sng ati.. ๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge