ketidak puasan hatiku psl nuffnang

dipendekkan cerita. da lama sabar da ni, org laen punye blog pakai copy paste, citer psl peribadi gak, tp BE mencanak2… aku? satu BE pon xpnh dpt, tp yg tu aku leh sabar lg… yg aku hangin ni…psl pasal ni…

ok… kalau korg tgk blog nombo 1 ngan blog nombo 4, urlnye mmg la xsame… satu http://blog.kakicandid.com satu lg https://alongxp.com. tapi kalau korg bukak salah satu url tu,peginya same gak…kat blog aku gak… so,maknanya kod nuffnang tu da ada…utk ape aku nk paste lg?klu aku paste pon nk paste kat mana? tapi korg tgk la kat analytics nuffnang aku…

yg bwh tu adalah untuk url nombo 4, yg atas url bg nombo 1… kenapa yg atas tu xde bintang2 cam yg bwh?sbb aku xletak kod ke? kod da ada kat situ da bertahun da… kate ade crawler… crawler die rabun ke hape? pastu tgk balik gamba kat pertama td.. lepas aku daftarkn url http://blog.kakicandid.com, aku update LAGI survey untuk https://alongxp.com tapi korg tgk tarikh utk https://alongxp.com, bile? 27-11-2010… thn ni je,xkurang 3 kali aku update, tetap xberubah… da bape byk tiket aku bg,die pusing2 balik soalan aku. last sekali,die ckp die xdpt pn report aku psl update tu… xke panas rase?

pasal earning lak… masa aku taip entri ni,jam menunjukkan pukul 1.30 pagi, 10 april 2011, tapi korg leh tgk sndr diorg masukkan earning aku last skali pada bape hari bulan?

tu pon masuk lpas aku anta tiket tanye bile nk masuk… 2mmgu aku diamkn je… bile tanye br ade… 2 bulan lpas aku tggu seminggu,aku tanye,br masuk, ni 2 mggu,tanye br masuk,klu 1 bulan aku xtanye? xmasuk ar?

aku tau la blog aku ni visitor average sehari dlm 300 je… xlayak la nk dpt BE, tapi xkn la sampai asek nk terlepas pandang psl bnd2 teknikal camni? harap ada yg leh tlg selesaikan masalah aku ni..

(Visited 47 times, 5,369,222)

36 thoughts on “ketidak puasan hatiku psl nuffnang

  1. di anak tirikan.. aku pun kena macam nie.. tak masuk langsung … lepas jawab survey baru nak bagi..

  2. sabo ler bro kalau dah hantar tiket pun drg tak buat ape kita redha jerla. Nak sakit hati pun tak kemana. Maybe ada hikamahsebalik tu. Blogging dari hati jer……

  3. aku pun tak tahu nak solve problem tuh… aku dapat ke tak…. traffic dan entri kena maintain jugak…. huhu

  4. erk…sabar u..
    cube u wat ayat yg menggoda.
    wat ayat manje.2 gitu.
    (nak i ajar u ke wat ayat.)

    mcm i ckp sblm nih,nuff thn nih mcm laen ckit.
    🙂
    slow..
    (huhu…suke2 ngumpat nuff..)

    maybe ade mende yg die terlepas pandang.
    mner taw..skali u dpt BE,byk gile kan.

    da2..
    tamo2 muncung2 lagi k..
    tak tomey..
    😉

  5. haha. sama la, BE tak pernah naik-naik. lagi teruk. hampeh nye nuffnang. tapi tak apelah. letah nuffnang pun saja-saja je :p

  6. sama je kita…dl x penah nk dpt BE..last2 anta msj kat nuff tanya apahal aku x penah x dpt BE padahal rangking aku agak baik di alexa..lps 2 3 ari anta msj mcm 2 br la BE nuff bg…x phm jgk la sist nuff ni

  7. emm..kita pun x dapt lagi BE..global CPC kita baru je sekali dapat..itupun x taula bila kita akan dapat kempen baru..eem..x taula cmner kriteria dorang pilih..maklumlah kita kan x popular..

  8. Nak bro ulas x..?? di anggap berlakunya konflik di sana… bila wujud 2 link yang berbeza tetapi tertumpu pada blog yg sama…

    pasal crawler dorang tue,

    dorang tetap guna manually.. iaitu mintak staff dorg usha satu persatu…

    cara terbaik remove salah satu… kita berunding dengan manusia.. bukan dengan bot..

    dan nak sedap, buat la entry pasal harian je… [ingat niche kita cam tue ke]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge