kenapa tak keluar display picture?

Kenapa tak keluar display picture? cube korang tengok gambar ni… kenapa tak ada keluar dispay picture?… tapi kenapa bile aku komen ade lak muke aku tu…

gravatar display picture

entri kali ni ringkas je… just nak bgtau korg camne nak kasi avatar korang terpapar kat blog aku ni kalai korg komen, kalau korg tgk kat bahagian komen tu, org yg komen tu,ada yang ada gamba, ada yang xde gamba, camne nak kasi ada gamba? ni die… ngan gravatar.

so, even blog aku ni pakai wordpress, n korang lak pakai blogspot, tapi kalau korang register kat gravatar dan register emel yang korang guna utk blogspot, avatar korang akan terpapar kat blog2 yang guna gravatar nih… tanpa korang perlu register kat blog tu

bile korg da register, g kat manage my gravatar,kalau nak tambah email address, g kat add an email address.

contoh cam aku nye gravatar, aku register beberapa emel yang selalu aku guna.

so, ape lagi, g la register kat gravatar.com

Hasil carian :

(Visited 68 times, 5,369,287)

16 thoughts on “kenapa tak keluar display picture?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge