Kenapa tak guna Power Bank je?

Kenapa tak guna Power Bank je? tulah soalan yang nak saya tujukan kepada gadis comel beberapa hari lepas lepas saya tegur dia pasal dia hidupkan enjin kereta myvi putih dia  semasa berniaga di car boot sales.

guna power bankOk, dia kata tu 1st time dan 1st day dia masuk car boot sale, tapi come on lah dik oi, tak kan korang tak ada common sense kot? kita berniaga di belakang kereta kita, sebab tu nama dia car boot sale, bukak bonet belakang kereta, berniaga.

Eksos kereta pun kat belakang kereta, bila kau hidupkan enjin kereta, pastinya sisa pembakaran enjin akan keluar dari ekzos tu. Dan orang yang akan menyedutnya adalah kau dan paling utama yang sebelah menyebelah kau.

Bila aku tegur… “tak perlu la kot start enjin, kita sama-sama jual makanan kat belakang ni” dia jawab “diorang tengah cas telefon” lagi la rasa macam tak logik.

Kalau dah tau korang ni jenis ngadap telefon je kerjanya, kenapa tak guna power bank? Tak kan tak ada power bank kot.

Kalau tak ada, belilah sorang satu, bukan mahal sangat pun, tak sampai RM50. Ni model power bank saya.

Pineng PN968 PowerBank 10000mAhPinengPowerBank 10000mAh

Tak sampai RM40 pun harga dia untuk 10 000 mAh. Murah dan berbaloi, lagi seminggu cukup lah setahun agaknya. Beli lepas kali pertama masuk Car boot Sale.

Sebab biasanya bateri hanphone saya akan habis tengah malam, (bateri handphone Huawei kan tahan lama) tapi disebabkan masa awal-awal masuk tu rasa boring, jadi bateri saya habis masa dah nak habis berniaga, so saya beli power bank, sebagai back-up kot-kot bateri habis, lepas tu ada emergency ke.

Konsep Powerbank​ ni, biar ada tapi tak guna power bank Tu, daripada tak ada tapi nak guna. So far, dah dekat setahun guna Powerbank ni, nampak sangat ok, lebih dari berbaloi berbanding harganya.

So kat sini saya nak share beberapa model Powerbank dari jenama Pineng. Sebab saya tengok, jenama Pineng memang berkualiti. Tahan lama dan berbaloi sangat dengan harga.

Pineng PN983 10000mAH Lithium Polymer Slim PowerBank 1 year warrantyPineng PN983 ni berkapasiti 10000mAh yang didatangkan dengan 5 warna, warna biru, merah, kuning, pink dan putih. Ada 2 output / charging port, satu 1A dan satu lagi 2.1A(port yang kebanyakkan dari kita guna).

Boleh tahan ringan, cuma 260 gram je seketul tu, so tak senget sebelah la bila berjalan dengan powerbank dok kat dalam handbag.

Boleh klik gambar tu kalau nak tengok atau nak beli terus yang warna biru, atau klik pada gambar powerbank yang lain di bawah ni mengikut keinginan masing-masing

Pineng PN983 white Pineng PN983 yellow

Pineng PN983 red Pineng PN983 pink

Yang ni pula powerbank Pineng PN-951 10000 mAh yang ada 2 warna, warna hitam dan warna putih

powerbankPineng PN-951 putih Powerbank Pineng PN-951 hitam

Yang ni pulak kalau korang nak dapatkan untuk korang dan pasangan korang, sama ada dah kahwin atau belum, tak jadi hal.

(BUNDLE) 2 x PINENG PN-963 10000mAh Lithium Polymer Power bank white (BUNDLE) 2 x PINENG PN-963 10000mAh Lithium Polymer Power bank black

Ok, yang ni last sekali. Power Bank Pineng PN-913 yang ni antara model idaman saya la… masa saya beli powerbank dulu, model ni tak ada offer diskaun.

Menariknya model ni sebab display berapa mAh baki yang tinggal… sangat detail dan persis paparan dia.

Pineng PN-913 white

amacam? ok ke sangat ok? Whaaaaaaatttt??? tak cukup ok? Baiklah… memandangkan dah nak raya, jadi saya share kat anda semua bebebebebeberapa pilihan powerbank yang dihantar dari Malaysia, bukan dari luar negara, jadi anda tak perlu risau delivery sampai berbulan, dan semua ni adalah offer sempena nak raya.

powerbank offeroffer raya power bankSaya pasti masa raya nilah anda nak sangat guna powerbank sebab bila balik kampung susah nak cas telefon guna charger sebab semua plug dan penuh… masa tulah anda akan rasa mujur anda guna power bank, taklah risau sangat nak berebut, baru cucuk dah kena cabut kan?

So jangan lengah-lengah, beli cepat sebelum tawaran habis.

Hasil carian :

(Visited 15 times, 5,312,218)

One thought on “Kenapa tak guna Power Bank je?

  1. Itu la.. power bank penting sebenarnya. Dah tau nak berniaga car boot sale harus la spare power bank even rasa tak guna pun.. Biar ada..
    Tambah nak raya ni.. harus la spare.. hahahaha
    Apesal tak promote terus je kat cik adik manis tu ada jual power bank.. hihi.. terus offer dia suruh beli..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge