kena remove?diam jela?

hahahaha… ngan status anda tu dah terbukti yang anda ni sering mengintai saya, dan benarlah status2 anda tu menggelakkan saye, nape nk menyombongkan diri ye? aku chat ngan ko, ko xreply, aku komen kat wall ko, ko xreply komen aku, seolah2 aku xkomen kat situ, cam aku invi, aku send message, ko xbls, ko xpnh pn bg respon kat wall aku, then bile aku remove je, ngan segera kua status, brani kerana benar, aww… takutnye… eh jap, sape benar, sape salah? aku remove ko sbb nk sejukkan hati ko, so ko takyah nk panas hati ngan pic2 n status2 aku. lagi pon, da lame dah ko xde respon kat wall aku, even like skali pon dah xde,so… aku ingatkan mmg ko da xjengah dah kan? hehehe… aaaaaa… kalau rase2 cam xpuas ati, karpet merah utk berbincang, still ade, pagar besar utk menyerang pon ade. dua2 cara aku dah ready. i think u know me well. eventhough u not know the new of me.  :Happy-Grin:

xpela.. bia aku bgtau kat ko, entri smlm tu utk ko ngan si dia, kawan yg ko ngam,wlaupun ko xpnh jumpe n ko xkenal hati budi die,yang ko sangat percaya tu, tapi ari ni,entri ni utk ko yg utama, dan utk mamat tuuuuu yg selalu berfalsampah tuh…hahaha… aku nk bgtau ko aku yang baru ni, ade banyak beza ngan aku yg korg2 kenal dulu. tapi rootnye tetap same, just aku yg skang lebih fleksibel, lebih mudah lembut, lebih cooooool,lbh byk mempermudahkan segala urusan, lebih byk mempermudahkan keputusan. aku yang skang adalah org yg nk membina semula kehidupan. bukan org yang tengah cari design diri cam dulu,dah xjeles, dah xde nak pandang kelebihan dan kekurangan design2 lain. so aku mintak kat ko,(sbb ati ko ade lebmbut ckit dpd minah yg sorg lagi tu), kalau nk datang, lalulah karpet merah tu. kalau tak, please leave me alone.

ha… kepada z II, hamboi ko nye ayat, siap ada hadis lagi, ko mintak maaf kat aku, aku jwb samelah, sbb tu da mmg prangai aku, aku bukan cam ko pandai nak susun2 ayat, tapi skali ko block aku rupenye ye? pergh… lagi hina, langsung aku xleh nak add ko. ok, suke ati, org xsuke, aku g maen jauh2 la ye.. utk zII pendek je entri ni sbb ko xbace pon blog aku nih…

ok, aku bgtau siap2, aku nk jauhkn kemarahan mengahampiri diri aku, klu leh elak aku elak, so tolong hormati ye… kite dah deal ape sume… so please. ok?

Assalamualaikum.

{prtm}

(Visited 53 times, 5,369,118)

16 thoughts on “kena remove?diam jela?

  1. nak tumpang komen boleh walaupun tak tau asal punca sebenarnya 🙂 ni kes berpuak2 kot?tapi orang dah tak sebulu..buat pe nak simpan kan?dia buat takpe..kalau kita buat amboi melenting tak ingat.Tu la kalau orang bertindak guna kepala lutut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge