keadaan kereta aku lpas eksiden

rentetan dpd post aku eksiden 2 mggu lpas… ni la gamba yg aku shoot bile aku sampai umah malam tu dan sekeping gamba pada siang esoknya…

bonet yang kemik menyebabkan ada ruang kat tepi

bumper belakang pecah, tulang bonet bengkok,bonet kemik

bracket bumber kemik teruk,temasuk ke dalam, nasib baik ada tayar spare, kalau tak,rasanya lagi teruk kemiknye tu…

radio aku sampai tercabut keluar, cover aircond panel pon tecabut, tu keta dlm keadaanbergerak tu,bayangkan kalau die langgar aku dalam keadaan tengah berhenti… agak2 camne?

ni la model kereta yang langgar aku, toyota corolla seg. (gambar hiasan)

Hasil carian :

(Visited 195 times, 5,371,878)

11 thoughts on “keadaan kereta aku lpas eksiden

  1. fuhh teruk jugak tu,sama la macam aku pada pertengahan september lepas,kena hentam teruk dari belakang,nasib baik la boleh cover dengan claim insurans,3 minggu jugak la patah kaki xde kereta sementara tunggu claim insurans approve.

  2. hai, sampai camtu sekali, biasanya kalau setakat bumper, takleh sampai radio & cover aircond pun terlibat, pada pandangan aku ko mesti mintak balik ganti rugi, sekurang-kurangnya Rm 1,200.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge