kanak-kanak digilis 2 kali,18 orang hanya melihat

Pukul 2021(8:21pm) malam tadi,aku dapat mesej melalui bbm dari sorang kawan, ayat dia macam ni “serius kejam:video minit pertama buletin utama td,memang kejam,bangang,sesiapa  tau mcm mana nak tengok semula video cctv td,kat china,serius,bole tengok di youtube,jika belom diremove”

aku lak bukak tv9,tak tengok tv 3, lagipun benda tu dah lepas,try search tak jumpe pulak,jumpe teks pasal benda tu je… pagi td, aku bgn awal, aku terjumpa. aku tengok balik… aku terpaksa keraskan hati utk wat snapshot ni… memang kejam diorang ni… last2 adela sorang cleaner ke ape,die mungkin nak tolong,tapi mungkin die takde kereta ke ape,lgpn ms tu tengah hujan,so die tarik ke tepi jelah.

kalau korang keras hati, sila lah tengok snapshot video ni…

malangnya nasib budak tu… van tu dah berhenti,lepas tu die dengan perlahan2 die lenyek budak tu dengan tayar belakang die.

tengok lah kat bawah ni, berapa orang yang lalu lalang je. ada yang buat2 xnampak,ada yg tengok je.

dibawah ni, korang boleh tengok,kaki budak tu dilenyek dengan lori, macam xde perasaan je driver lori tu

lalu je? xnak tolong?

akhirnyaaa… mak dia pon datang… agaknya masa ni dia ingat anak die tidur…

sape yang tak terasa sebak tu memang hebat la… anyway, video yang lebih panjang korang boleh tengok kat sini kanak2 digilis 2 kali,tak diendah

(Visited 74 times, 5,352,246)

19 thoughts on “kanak-kanak digilis 2 kali,18 orang hanya melihat

  1. saya pernah bace kat mane tah… sesiapa yg berhati mulia tolong orang eksiden hantar ke hospital dia yg kene tanggung semua kos perubatan org tu. Agak2 korang nk tolong tak klu jadi camtu?

  2. yaallah….sedih tgk video ini, manusia smkin kjam. sy ada ank usia spt knk2 itu 2 thun, cuba anda bygkn klu ianya tjadi pd ank anda…?????

  3. emmm.agaknya kalau tak kena anak sendiri, dorang akan membutakan hati untuk mempedulikan kesakitan budak tu..rendahnya nilai kemanusiaan..pemandu van tuh mabuk gamaknya..dia ingat budak tu anjing sedang berdiri..adeh..

  4. erk..sumpah weird tgk orang2 yg ade kat situ boleh tgk je dak kecik tu.tapi yg takboleh blah lori tu lah..boleh je langgar..adess… -___-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge