Loading...

Jumpa semula cincin kawin selepas 16 tahun hilang

Cincin perkahwinan yang hilang lebih satu dekad dijumpai membesar di kebun lobak pasangan ini

pasangan_jumpa_cincin_di_kebun Gadis yang baru bertunang atau berkahwin selalunya dinasihatkan agar tidak menanggalkan cincin mereka, Lena Pahlsson dari Mora,Dalarna, Sweden sedar akan kesilapannya apabila dia kehilangan cincin yang direka hasil bantuan beliau sendiri, apabila menaggalkannya untuk memasak pada 1995.

Selepas berbulan membawa ke bertahun-tahun, Lena Pahlsson yang telah berputus asa akhirnya menemui kembali cincinnya ditempat yang tak disangka apabila dia menyedari ada sesuatu yang terlekat pada lobak yang dicabutnya.

Anaknya Anna terdengar Lena menjerit dan segera mendapatkan ibunya yang disangkanya cedera. Sebaliknya dia menemui ibunya yang sedang duduk dikerusi dalam keadaan terkejut.

Pasangan itu membut rumusan, cincin itu mungkin terjatuh dalam tong kompos yang mereka gunakan dan kemudian dimakan oleh mana-mana kambing biri-biri mereka. Dan cincin itu mungkin jatuh di kebun itu dari baja najis itu. Laporan mengatakan cincin emas putih dengan 7 berlian itu dalam keadaan seperti baru ketika ditemui.

(sumber)

 

One comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge