Jangan tak jawab boleh x?jawab!!!jawab!!!

Ok,semalam adalah hari yg agak bz utk diri aku, kua umah pagi time g keje, kul 12.30 mlm br balik umah…

ok,td si miszdian mention aku kat twitter bgtau die tag aku,(mesti kat blog la ni…)so aku pon g la jengah blog die.. ada entri yg bertajuk rindu seorang blogger menjawab pertanyaan dan dalam entri tu la aku ditag, so soalan2nye adelah :

5 tarikh penting.

birthday mak n bapak aku.

birthday adik2 aku.

birthday anak2 aku.

birthday si dia.

tarikh roadtax mati.

 

5 perkara dibuat semalam.

Driving balik dari kota tinggi ke kluang.

Scan virus n spyware komputer parent aku last2 hdd kong.

BBM, FB,twitter ngan kenalan2 internet.

Makan lauk ketam.

Bukak basikal yg nk dibwk balik dr kota tinggi ke banting.

 

5 perkara yang buat korg gembira

Dapat buat mak n ayah aku happy.

Dapat jumpe anak2 aku.

dapat duir beriban2.

dapat kawan2 gegile punye ramai.

Dapat ape yang aku harapkan

 

5 sebab jawab soalan.

sebab kena tag.

sebab da lame xupdate blog sbb bz.

sbb segmen ni senang gile.

sbb aku mmg nak jawab

sbb nk support segmen blogger laen.

 

so aku tag 5 blogger iaitu solomolo , aishah, syuxer, shark , normi

(Visited 38 times, 5,352,324)

17 thoughts on “Jangan tak jawab boleh x?jawab!!!jawab!!!

  1. ekeke…kena jawab eyh…sat na along…cek br lurus2kan badan baru blk bercuti…nnt cek jawab…hehe…

  2. wei gile bz ko… pergh sungguh menakutkan alam pekerjaan…. cam bese datang sini… awek yg tag ko ni single ke? lalalala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge