internet, blog dan….

Assalamualaikum dan salam sejahtera sume…hari ni hari yg saya rasa saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangat membosankan walaupun ada akses ke internet…tapi dek kerana slow sangat-sangat…jadi, kegairahan untuk melayari web-web jadi terbantut…


ape pon… hari ni sy nk rekomen kat sume pembaca-pembaca blog sy nih utk singgah n baca blog sorang mamat nih…

blog redzuan-ridz atau klik http://redzuan-ridz.blogspot.com/, nk print screen blog die boleh…tapi headernye tak kluar habis,nnt tak hensem lak kalau saya letak benda yang x siap kan?

ape yang best tentang blog die nih? banyak sangat info yang orang tak tahu yang die kongsikan, and banyak gak tips untuk blogger2… die bukan promote blog org sangat pon cam sesetengah blogger tu, secara jujurnya(ni pandangan peribadi) saya kurang gemar ngan cara promote-promote camtu, tak tau la camne saye nk explain,tapi pada saya,tu kurang melahirkan blogger yang berkualiti, maen promote je blog orang tu, kalau blog yang dipromote tu banyak info atau cerita menarik, tak salah, ni die promote tu semata-mata untuk naekkan traffic die sebenarnya, so bila dia buat macam tu, orang laen akan berebut-rebut nk mintak die promote blog diorg nih…

Tapi siapalah saya nak komen lebih-lebih. Ape pon, jemputlah baca belog mamat tu(mamat tu xtau pn sy promote blog die ,sy silent reader kat blog die ekekekeke),dan kalau korg tau blog-blog yang banyak info cam blog die ni,harap bgtau, boleh gak menambahkan ilmu.

2 thoughts on “internet, blog dan….

  1. terima kasih banyak2 alongxp .. mmg sy tak sangka ada orang review and suggest pergi membaca diblog sy .. sy pun tak tau bro promote blog sy .. kebetulan masa sy check keyword traffik ada traffik masuk dari blog ni . sy try mencari .. dan rupanya bro buat satu entri untuk blog sy .. syukran jazilan kerana sudi promote dan menjadi silent reader di blog sy yg tak seberapa ..
    redzuan-ridz kata cerita ni best –>>Aku Tak Sembahyang.. Tetapi Aku Berjaya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge