i’m out of here… slamat tinggal geng2 blogger… :(

sedey tapi aku terpaksa, sbb aku stress…ye… aku stress… tak ke stress ko bile tgk camni ha?

nampak tu? 15 notification facebook skali masuk kat fon aku, da la aku pkai blackberry curve 8520 je, bile skali berderet notofication tu masuk, akan jd sangkut2 gak ar… ni sume jadi lpas aku update fb for bb, sebelum ni, kalau org like status kite ke post kite, die tak masuk kat notification kat fon ni, skang da masuk dah… pastu kalau dulu, korg post kat group2 blogger, die tak masuk kat notification fon nih, kalau kat komputer je die masuk, skang die dah masuk dah… ┬ákalau weekend ok la lagi, kalau weekdays mmg xberenti2 la masuk, masa aku baru je update fb 4 bb tu, lpas die restart fon, nah kau,72 notification… gile…

nampak tu? huh… tu pon aku dah buang masa bangun sahur, kalau tak laaaaaaaaaaaaagi banyak beb… so pasni da xde la aku ping kat group2 blogger, kecuali kat illustrasi blogger… sbb aku… hehehehe… aku….hehehe… ade laaaa….

(Visited 89 times, 5,351,620)

8 thoughts on “i’m out of here… slamat tinggal geng2 blogger… :(

  1. haahha wehh, aku da jarang bukak blog la..
    baru nie jer aku ada rajin cket.. :p

    nie aku da dtg mngomen2 nie..ehhehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge