I luv u la nuffnang!!!

ye…setelah aku luahkn segala ketidak puasan hati aku kat encik nuff nih,akhirnya mereka telah berlembut hati untuk bg aku BE, ha…sekali dua ko die bg aku… banyak lak tu… tengok nih…

banyak kan?kan? haaa… baek x nuffnang nih? baek kan? sayang sgt kat nuff nih…rs cam nk comolot je… sayangnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kat nuff nih…

Hasil carian :

(Visited 47 times, 5,375,970)

17 thoughts on “I luv u la nuffnang!!!

  1. terbaik la wokkkk… hahaha aku pun barula nak aktiff balik…followers pun xramai, susah nak dapat B.E nie…xpela, member-member dapat B.E pun hati wa dah gembira…

    aku ingat blog aku xde sangat orang perasan, tup-tup ada plak ko shout dalam shoutbox aku..hehehehehe….kantoi sudah..hehehehe

  2. hehe.. akhirnye.. blog saya pun baru dapat BE bulan ni selepas lama gile dah join nuffnang ehehe.. kumpul jangan tak kumpul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge